ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ ατάκα του Μητσοτάκη ως πάσα για ενότητα

Η ατάκα του Μητσοτάκη ως πάσα για ενότητα

Η ατάκα του Μητσοτάκη ως πάσα για ενότητα

Σήμερα έχουμε στο Μεσολόγγι το συλλαλητήριο για το Πρωτοδικείο. Ένα συλλαλητήριο που θα είναι για πολλούς, αν όχι για όλους, απάντηση στο συλλαλητήριο του Αγρινίου την περασμένη Τρίτη.

Στο Μεσολόγγι οι περισσότεροι έχουν θιχτεί από τον (άστοχο) χαρακτηρισμό «χωριό» που ακούστηκε στο Αγρίνιο από το πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αγρινίου. Επομένως, είναι ένα ζήτημα αν και κατά πόσο θα επικρατήσει ανάλογο κλίμα.

Έχουν μεσολαβήσει βέβαια τα τετ α τετ που είχε ο Μητσοτάκης με τους δημάρχους της περιοχής στα εγκαίνια του Άκτιο – Αμβρακία, αλλά και πάλι δεν είναι βέβαιο ότι αρκούν για να πέσουν οι τόνοι.

Ο δήμαρχος Μεσολογγίου πάντως ζήτησε ακρόαση από τον Πρωθυπουργό, προκειμένου να τον συναντήσει –όπως έγινε γνωστό από ανακοίνωση του Δήμου- μαζί με τους Δημάρχους Ναυπακτίας και Ξηρομέρου. Όχι μαζί με το Δήμαρχο Αγρινίου…

Το βέβαιο πάντως είναι ότι το κοινό μέτωπο στην Αιτωλοακαρνανία έσπασε σε ανύποπτο χρόνο όταν οι τρεις προαναφερθέντες δήμοι, καθ’ υπόδειξη του Δικηγορικού Συλλόγου Μεσολογγίου, έβγαζαν ψηφίσματα ζητώντας  «στην απευκταία περίπτωση που θέλει το Υπουργείο να παραμείνει ένα Πρωτοδικείο στην ΠΕ Αιτωλ/νίας, τούτο θα πρέπει να είναι του Μεσολογγίου».

Η ατάκα του Μητσοτάκη πάντως για εξαιρέσεις, θεωρητικά, θα έπρεπε να γίνει μια ευκαιρία, έτσι ώστε το κοινό μέτωπο, που ποτέ επί της ουσίας δεν δημιουργήθηκε, να δημιουργηθεί επιτέλους και να διεκδικήσει την εξαίρεση για δύο αυτόνομα Πρωτοδικεία στην Αιτωλοακαρνανία. Δεν το βλέπουμε όμως…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Αγωνιστικός και με επίπεδο ο Κοτοπούλης της ΟΑΣ στην κουβέντα με τον Μητσοτάκη

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ