ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ… ασυνήθιστη στάση του Γ. Καραμητσόπουλου στις εξελίξεις για το Πάρκο

Η… ασυνήθιστη στάση του Γ. Καραμητσόπουλου στις εξελίξεις για το Πάρκο

Η… ασυνήθιστη στάση του Γ. Καραμητσόπουλου στις εξελίξεις για το Πάρκο

Δεν είναι πολύ συνηθισμένο αυτό. Ο επικεφαλής της «Συμμαχίας Πολιτών» Γιώργος Καραμητσόπουλος υποδέχθηκε τις χθεσινές ανακοινώσεις του δημάρχου Αγρινίου για το «ξεμπλοκάρισμα» της ανάπλασης του Πάρκου με ικανοποίηση. Με ανάρτησή του στο facebook εξέφρασε τη μεγάλη χαρά που αισθάνθηκε και ευχήθηκε να μην υπάρξει πλέον κανένα άλλο εμπόδιο και να προχωρήσουν όλα ομαλά. Γενικότερα στην Ελλάδα, η αλήθεια είναι πως δεν είθισται μια τέτοια στάση από τις αντιπολιτεύσεις. Το σύνηθες για τους περισσότερους όταν είναι να μην μπορούν να κρύψουν τη χαρά τους στις κακές ειδήσεις… Το είδαμε και πρόσφατο αυτό να συμβαίνει με τον κορονοϊό.

Η ανάρτηση του Γ. Καραμητσόπουλου:

Όπως κάθε Αγρινιώτης, που αγαπάει τη πόλη του, αισθάνομαι μεγάλη χαρά, όταν υπάρχουν θετικές εξελίξεις σε θέματα, που παραμένουν άλυτα για χρόνια στο Δήμο μας.

Γι’ αυτό η ικανοποίηση είναι πολύ μεγάλη, μετά από τα ευχάριστα νέα που ανακοίνωσε ο Δήμαρχος Αγρινίου για το Πάρκο, ένα θέμα που και εμείς ως Δημοτική Παράταξη “Συμμαχία Πολιτών” αναδείξαμε με ερωτήσεις μας στο Δημοτικό Συμβούλιο μεταφέροντας την ανησυχία των πολιτών.

Ελπίζω και εύχομαι από καρδιάς να μην υπάρξει πλέον κανένα άλλο εμπόδιο, να προχωρήσουν όλα ομαλά και να μπορούμε σύντομα να χαρούμε και πάλι το Πάρκο μας.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr