Η αντιπολίτευση πάντα θα πλειοδοτεί…

Και τι περίμενε όταν προσέδιδε χαρακτηριστικά εθνικών εκλογών στις ευρωεκλογές; Να μην πλειοδοτήσει ο Κασσέλακης ζητώντας πρόωρες εθνικές εκλογές;

Η αντιπολίτευση πάντα θα πλειοδοτεί…

Απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη που ζητάει πρόωρες εκλογές, έδωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, κατηγορώντας τον αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ ότι ζητώντας πρόωρη προσφυγή στις κάλπες- ενώ ομολογεί ότι δεν μπορεί το κόμμα του να είναι πρώτο κόμμα- είναι προφανές ότι το μόνο που θέλει να προκαλέσει είναι αποσταθεροποίηση και σύγχυση.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης που ήδη έχει προσδώσει χαρακτηριστικά εθνικών εκλογών στις ευρωεκλογές εμφανίστηκε βέβαιος για τη νίκη της ΝΔ.

«Ο ίδιος δεν ήταν πριν από λίγες μέρες σε μία συνέντευξή του που έβαλε ως εκλογικό του πήχη το 17% που πήρε ο ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές; Προσέξτε τώρα την αντίφαση: Έρχεται και αναγνωρίζει ότι θα είναι δεύτερο κόμμα με μεγάλη διαφορά αλλά ταυτόχρονα ζητάει εθνικές εκλογές. Γιατί; Για να αποσταθεροποιήσει τη χώρα; Δεν θα του κάνουμε τη χάρη».

Δεν έχει εντελώς άδικο ο Κ. Μητσοτάκης για τα αδιέξοδα του Κασσελάκη, αλλά δεν θα πρέπει να ξεχνά ότι και ο ίδιος με το εκλέχθηκε πρόεδρος της ΝΔ ζήτησε εκλογές. Και τι περίμενε όταν προσέδιδε χαρακτηριστικά εθνικών εκλογών στις ευρωεκλογές; Να μην πλειοδοτήσει ο Κασσέλακης ζητώντας πρόωρες εθνικές εκλογές;

Εφημερίδα "Συνείδηση"

Πληρώνουμε όλοι για να κλέβουν κάποιοι το ρεύμα

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Πληρώνουμε όλοι για να κλέβουν κάποιοι το ρεύμα

Οι ρευματοκλοπές από 201 εκατ ευρώ το 2021, εκτινάχθηκαν στα 789 εκατ ευρώ το 2022, για να...πέσει πέρυσι το κόστος στα 400 εκατ ευρώ!