ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΗ… αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από τη Βόνιτσα

Η… αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από τη Βόνιτσα

Η… αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από τη Βόνιτσα

Η… αντεπίθεση του ΣΥΡΙΖΑ ξεκίνησε από τη Βόνιτσα

Το μήνυμα «τέρμα η άμυνα, να περάσουμε στην αντεπίθεση, στηρίζοντας τους εργαζόμενους, απέναντι στο νομοσχέδιο Μητσοτάκη-Χατζηδάκη», έστειλε ο Αλέξης Τσίπρας από συνάντηση που είχε με συμβασιούχους και εργαζόμενους σε «επισφαλείς συνθήκες».

Σε τοπικό επίπεδο η… αντεπίθεση του κόμματος ξεκίνησε από τη Βόνιτσα. Για την ακρίβεια μιλάμε για την επανεκκίνηση της κλασικής κομματικής δραστηριότητας με τη δια ζώσης συναντήσεις μετά την άρση του lockdown.

Έτσι αυτές τις μέρες οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Αιτωλοακαρνανία, Γ. Βαρεμένος και Θ. Μωραΐτης, βρέθηκαν στα γραφεία του κόμματος στη Βόνιτσα.

Επί τάπητος με τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε «ο εργασιακός οδοστρωτήρας που φέρνει η κυβέρνηση με το εργασιακό νομοσχέδιο» όπως λέει η Κουμουνδούρου, αλλά και τοπικά ζητήματα που απασχολούν την περιοχή.

Με τους ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ να εκτιμούν ως «απελπιστική την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Νομός μας, έπειτα από δύο χρόνια ολοκληρωτικής κυβερνητικής εγκατάλειψης κι αδιαφορίας».

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η κομματική δραστηριότητα του ΣΥΡΙΖΑ θα ενταθεί ακόμη περισσότερο προσεχώς και οπωσδήποτε πριν από τα μπάνια του λαού.

Ο Σεπτέμβρης εξάλλου ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να φέρει… Αν και ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον εύχεται να μην φέρει τίποτα. Εξάλλου δεν ζητά εκλογές…

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Ο Π. Παπαδόπουλος περί ΜΕΘ… και ανθρωποφαγίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr