ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΗ Α.Ε.Μ την πρωτιά

Η Α.Ε.Μ την πρωτιά

ΠΑΙΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Το ποδόσφαιρο είναι ο «βασιλιάς των σπορ» και αποδεικνύεται κάθε φορά που παίζεται με τον σωστό, τον ορθόδοξο τρόπο, ακόμα και σε Παιδικά πρωταθλήματα. Α.Ε. Μεσολογγίου και Ελπίδες Αγρινίοου συναντήθηκαν, όπως και πέρσι, για την ανάδειξη του υπερ- πρωταθλητή Αιτωλοακαρνανίας. Αυτή τη φορά στο Ενωσιακό γήπεδο  νίκησε η ΑΕΜ στα πέναλτι, όπως είχε νικήσει πέρσι η ομάδα των Ελπίδων σε αντίστοιχο αγώνα στο Θέρμο.

Συγκλονιστικό παιχνίδι και το φετινό με στοιχεία ποδοσφαίρου ανώτερου επιπέδου, σε διάθεση, δύναμη, ποιότητα. Ο Βάτσικας  με κεφαλιά στο 26΄έκανε  το 0-1 για τις Ελπίδες και στο 34΄ ο Ζ. Ακρίδας με γυριστό σούτ το 1-1 για την ΑΕΜ. Στα πέναλτι για την ομάδα του Μεσολογγίου ο Π. Τάσσος έχασε  το πρώτο πέναλτι (απέκρουσε ο Προβίδας) και ευστόχησαν στη συνέχεια οι Καβαλλάρης, Ρούσσης, Α. Γιαννόπουλος, Ζ. Ακρίδας. Για τις Ελπίδες  σκόραραν Βάτσικας, Π. Δελημήτσος,  Δ. Κόπανος, αλλά ο Λινάρδος που είχε αποκρούσει το δεύτερο πέναλτι από τον Καβαλλάρη, απέκρουσε και το τελευταίο του Γ. Μπακή.

Α.Ε.Μεσολογγίου: (Πετσίνης Γ.) Αντωνόπουλος Γ. (79΄Λινάρδος Λ.), Ρήγας Ι., Μπούλης Ελ., ΓιαννόπουλοΑ., Τάσσος Π., Καβαλλάρης Δ., Κουφός Ι., Καλαμάκης Κ. (λ.τρ. 62΄Αλεξανδρής Κ.) Π., Σταμάτης Κ. (77΄Ματσίγκας Χ.), Ακρίδας Ζ.

Ελπίδες Αγρινίου: (Μπεκούλης Χ.) Λάμπρης (41΄Προβίδας), Κόπανος Δ., Σκορδόπουλος, Γαλαζούλας, Κούτσης (λ.τρ.61΄Κατσούδας), Ζαλοκώστας Σ., Μπακής Χ., Δελημήτσος Π., Βάτσικας Α., Καζαντζής, Λάμπος (68΄Νταρίλας).

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr