ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΑστυνομικές επιχειρήσεις κατά της ηχορύπανσης, μία σύλληψη στην Πάλαιρο

Αστυνομικές επιχειρήσεις κατά της ηχορύπανσης, μία σύλληψη στην Πάλαιρο

Αστυνομικές επιχειρήσεις κατά της ηχορύπανσης, μία σύλληψη στην Πάλαιρο

Συνεχίζονται οι έλεγχοι για ηχορύπανση στη Δυτική Ελλάδα και συνελήφθησαν ακόμη επτά άτομα για ηχορύπανση, στο πλαίσιο στοχευμένων ελέγχων για ηχορύπανση.

Οι αστυνομικοί σε ελέγχους που πραγματοποίησαν με ειδικές συσκευές – ηχόμετρα διαπίστωσαν ότι οι συλληφθέντες, είχαν θέσει σε λειτουργία στερεοφωνικά συγκροτήματα, που μετέδιδαν μουσική, η ηχοστάθμη, της οποίας υπερέβαινε τα ανώτερα επιτρεπόμενα όρια.

Πιο συγκεκριμένα αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Αγρινίου συνέλαβαν σήμερα τα ξημερώματα, στηνΠάλαιρο μια γυναίκα 59 ετών γιατί είχε μουσική πάνω από το επιτρεπτό όριο.

Ακόμη, οι αστυνομικοί του Α΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, συνέλαβαν χθες τα ξημερώματα δύο άνδρες, που λειτουργούσαν ισάριθμα καταστήματα, οι αστυνομικοί του Β΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, συνέλαβαν χθες το βράδυ έναν άνδρα και μια γυναίκα, που λειτουργούσαν ισάριθμα καταστήματα και οι αστυνομικοί του Γ΄ Αστυνομικού Τμήματος Πατρών, συνέλαβαν σήμερα τα ξημερώματα, μια γυναίκα και έναν άνδρα, εκπροσώπους δύο… πολιτιστικών οργανισμών, σύμφωνα με ενημέρωση της Αστυνομίας.

Οι δικογραφίες που σχηματίσθηκαν σε βάρος των συλληφθέντων θα υποβληθούν στους Εισαγγελείς Πρωτοδικών Πατρών και Λευκάδας αντίστοιχα.

Παράταση και υπόσχεση για 150 θέσεις στις ΥΔΟΜ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ