ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΗρακλής Αγρινίου: Με τέσσερις αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων ανδρών, γυναικών, εφήβων και νεανίδων

Ηρακλής Αγρινίου: Με τέσσερις αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων ανδρών, γυναικών, εφήβων και νεανίδων

Ηρακλής Αγρινίου: Με τέσσερις αθλητές στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων ανδρών, γυναικών, εφήβων και νεανίδων

Με τέσσερις αθλητές θα λάβει μέρος ο Ηρακλής Αγρινίου στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων ανδρών νέων γυναικών και εφήβων νεανίδων που θα πραγματοποιηθεί στην πόλη της Πάτρας απ’ την πρώτη έως και πέντε Φεβρουαρίου.

Το πρωτάθλημα  είναι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας ( της οποίας ο Ηρακλής Αγρινίου είναι αναγνωρισμένο μέλος  )  και της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.

Οι Κατσικογιάννης Ιωάννης και Λαθυρης Γρηγόρης θα λάβουν μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας νέων ανδρών και οι Τσιμπιδακης Γιώργος και Μαρίνος Κωνσταντίνος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας εφήβων .

Τους αθλητές του Ηρακλή Αγρινίου θα συνοδέψει ο προπονητής του Ηρακλή Αγρινίου Καψιμαλης Γεώργιος  ο οποίος ευελπιστεί  και .σε άλλο ένα πανελλήνιο πρωτάθλημα πυγμαχίας οι αθλητές του να διακριθούν .

Ο Γιώργος Καψιμαλης εύχεται  σε όλους τους αθλητές  και προπονητές καθώς και στην ελληνική ομοσπονδία πυγμαχίας  επυτιχιες και σε αυτό το πανελλήνιο πρωτάθλημα.

Οι Έφεδροι του Α.Σ.Ε.Ε.Δ. έκοψαν την βασιλόπιτά τους

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ