ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταH παρασκηνιακή αντιπαράθεση Παπαναστασίου – Καραμανλή

H παρασκηνιακή αντιπαράθεση Παπαναστασίου – Καραμανλή

H παρασκηνιακή αντιπαράθεση Παπαναστασίου – Καραμανλή

Την «αλίευσε» ο Μερμίγκης με ερώτημα για το πρωτοσέλιδο της «Συνείδησης»

Το προχθεσινό δημοσίευμα της «Συνείδηση», αναφορικά με τα έργα του Υπουργείου Υποδομών στην Αιτωλοακαρνανία και δη την κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια οδό εκλήθη να σχολιάσει ο δήμαρχος Αγρινίου μετά από ερώτηση του επικεφαλής του «Ανυπότακτου Αγρινίου» Στέλιου Μερμίγκη. Ο Στέλιος Μερμίγκης στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ζήτησε από το δήμαρχο ενημέρωση για το αν υπάρχουν κάποιες νεότερες εξελίξεις, καθώς εδώ και χρόνια πλέον η δωρεάν – μελέτη του Αγρινιώτη μηχανικού Χρήστου Ράδου λιμνάζει στα συρτάρια του Υπουργείου Υποδομών. Ο Γιώργος Παπαναστασίου απαντώντας είπε πώς το θέμα κάθε άλλο παρά έχει φύγει από την ατζέντα των συζητήσεων με το Υπουργείο Υποδομών και υπογράμμισε πως ο Δήμος Αγρινίου συνεχίζει να πιέζει το Υπουργείο προκειμένου να τρέξουν όλες οι διαδικασίες ωρίμανσης  της μελέτης Ράδου, όπως η κατάρτιση του κτηματολογικού πίνακα των απαλλοτριώσεων και το έργο να είναι έτοιμο για δημοπράτηση. «Δεν πείθομαι από τίποτα, αν δεν το δω» είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παπαναστασίου, ουσιαστικά επιβεβαιώνοντας το δημοσίευμα της «Σ» και μη κρύβοντας τις επιφυλάξεις του για τα όσα ακούει από την πλευρά του Υπουργείου για το συγκεκριμένο έργο.

Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος Αγρινίου υπογράμμισε ότι η κάθετη σύνδεση του Αγρινίου με την Ιόνια οδό μπήκε ουσιαστικά στην ατζέντα του δήμου Αγρινίου επί των δικών του ημερών στο Δήμο, ενώ τόνισε πώς για το έργο αυτό έχει έρθει σε αντιπαράθεση με δύο Υπουργούς Υποδομών το Χρήστο Σπίρτζη και τον Κώστα Καραμανλή. Πράγματι η αντιπαράθεση του Γιώργου Παπαναστασίου με το Χρήστο Σπίρτζη ήταν δημόσια κιόλας, ωστόσο για πρώτη φορά ακούσαμε το δήμαρχο Αγρινίου να μιλά για αντιπαράθεση με τον Κώστα Καραμανλή. «Είμαστε σε ένταση», είπε χαρακτηριστικά ο δήμαρχος. Μία ένταση όμως που από ό,τι καταλαβαίνουμε εξελίσσεται στο παρασκήνιο των κατ’ ιδίαν συναντήσεων και επαφών.

Επειδή όμως ο Κ. Καραμανλής άρχισε ήδη να ανακοινώνει έργα σε άλλες περιοχές από το Ταμείο Ανάκαμψης, ίσως να πλησιάζει η ώρα που η «ένταση» θα πρέπει να γίνει περισσότερο δημόσια…

Εφημερίδα Συνείδηση

Παναιτωλικός: Οι «νέοι» Καρασαλίδης, Ματσόλα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr