ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταH Νέα Σμύρνη αυτή την φορά δεν ξεσηκώθηκε…

H Νέα Σμύρνη αυτή την φορά δεν ξεσηκώθηκε…

H Νέα Σμύρνη αυτή την φορά δεν ξεσηκώθηκε…

H Νέα Σμύρνη αυτή την φορά δεν ξεσηκώθηκε…

Χθες έγινε μακελειό στην Νέα Σμύρνη, η απόλυτη έκφραση της βίας αλλά κανένας δεν βγήκε-και ούτε πρόκειται να βγει-να διαμαρτυρηθεί για την βία που καταπιέζει τους πολίτες (;) στις “γειτονιές τους”.

Μπήκε ένας εκτελεστής σε μια καφετέρια και δολοφόνησε έναν Αλβανό 41 ετών που αποδείχθηκε “εισπράκτορας” για ομάδα μπράβων, τραυμάτισε άλλον έναν του ιδίου “χώρου” και μέχρι εκεί μπορείς να πεις ότι εμπίπτει η κατάσταση στο γνωστό ρητό του Χρυσοχοΐδη, ότι “εντάξει, οι μπράβοι συχνά καθαρίζουν ο ένας τον άλλο”. Όμως η βία πέτυχε και μια άτυχη Ελληνίδα που έπινε τον καφέ της κάπου δίπλα αμέριμνη.

Πριν κάποιους μήνες στην ίδια περιοχή, εν μέσω απαγόρευσης κυκλοφορίας λόγω κορωνοϊού, είχε ασκηθεί βία σε κάποιους που αποδείχθηκαν αργότερα ενεργοί ακροαριστεροί και μέσα σε λίγες ώρες όχι μόνο υπήρχαν διαδηλώσεις κι επεισόδια αλλά είχαν ενεργοποιηθεί και οι φανατικοί χούλιγκαν των περισσότερων ομάδων (προς τιμήν τους όχι όλων)! Μάλιστα είχε υπάρξει και ευθεία δολοφονική επίθεση σε αστυνομικό που είχε πέσει στο έδαφος.

Αντίθετα τώρα, μια δολοφονία από μπράβους μέσα στον κόσμο και ο τραυματισμός μιας αθώας κοπέλας δεν ξεσηκώνει κανέναν! Δεν είναι παράξενο αυτό; Αλήθεια, ποιος βάζει την ατζέντα για το πότε “ξεσηκώνεται” ο λαός;

Όλοι ξέρουμε την απάντηση, όλοι ξέρουμε πού παίρνονται οι αποφάσεις για τα μπάχαλα αλλά κανείς δεν τολμά να το ανακινήσει.

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Η οριζόντια επιδοματική πολιτική έχει τις αδικίες της

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ