ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταH ΝΔ για τις αλήθειες που παραποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με το ΕΣΥ

H ΝΔ για τις αλήθειες που παραποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με το ΕΣΥ

H ΝΔ για τις αλήθειες που παραποιεί ο ΣΥΡΙΖΑ σε σχέση με το ΕΣΥ

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει σηκώσει αρκετά τους τόνους σε σχέση με τη διαχείριση της πανδημίας και κυρίως σε σχέση με την προετοιμασία που έπρεπε να γίνει ενόψει του δεύτερου κύματος της πανδημίας. Ο ΣΥΡΙΖΑ βέβαια σηκώνοντας τους τόνους πολλές φορές έχει περάσει από τη ζώνη της συνετής κριτικής σε αυτή της ισοπεδωτικής κριτικής. Και εκεί ακριβώς βρίσκει η ΝΔ το πάτημα να απαντήσει συγκρίνοντας ουσιαστικά τα όσα άφησε η διακυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ στην Υγεία και σε όσα έχουν γίνει στο μεσοδιάστημα και κυρίως του τελευταίους μήνες.

«Όσο ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει, στην κορύφωση της υγειονομικής μάχης, να πολεμάει την αλήθεια αντί για την πανδημία, τόσο θα υπενθυμίζουμε τα πραγματικά στοιχεία» αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωσή της, υπογραμμίζοντας ότι

·         Αυξήθηκαν οι ΜΕΘ κατά 123% (από 557 σε 1242).

·         Αυξήθηκε ο προϋπολογισμός για το Εθνικό Σύστημα Υγείας κατά 25% (από τα 3,8 δις πριν την πανδημία στα 4,8 δις σήμερα).

·         Αυξήθηκε το προσωπικό που υπηρετεί στο ΕΣΥ κατά 14%, μέσα με μερικούς μήνες (από 88.690 σε 100.984).

·         Θα μονιμοποιηθούν, ύστερα από κρίση, περισσότεροι από 4000 γιατροί και νοσηλευτές.

«Το αποτέλεσμα των παρεμβάσεων της Κυβέρνησης είναι ότι ενώ κάθε χρόνο τέτοια εποχή είχαμε 30-35 αναμονές για κλίνες ΜΕΘ, σήμερα, εν μέσω πανδημίας δεν υπάρχει καμία αναμονή» αναφέρει ακόμη με νόημα η ΝΔ.

Εφημερίδα Συνείδηση

Πέτσας: Μέχρι τέλος Ιουνίου θα έχουν εμβολιαστεί όλοι οι Ελληνες για τον κορωνοϊό

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr