ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleH Εύα Αντωνοπούλου χώρισε με τον Παναγιώτη Αρκουμανέα μετά από 10 χρόνια γάμου

H Εύα Αντωνοπούλου χώρισε με τον Παναγιώτη Αρκουμανέα μετά από 10 χρόνια γάμου

H Εύα Αντωνοπούλου χώρισε με τον Παναγιώτη Αρκουμανέα μετά από 10 χρόνια γάμου

Χωριστούς δρόμους έχουν τραβήξει όπως φαίνεται, η Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εκπομπής «Super Κατερίνα», το ζευγάρι χώρισε ύστερα από 10 χρόνια έγγαμου βίου.

Η Εύα Αντωνοπούλου και ο Παναγιώτης Αρκουμανέας, όπως ανέφερε η δημοσιογράφος στον Alpha, αποφάσισαν να χωρίσουν αθόρυβα, θεωρώντας ότι η σχέση τους είχε κάνει τον κύκλο της.

«Κανείς δεν ξέρει τι έχει συμβεί και εμείς θα το αποκαλύψουμε. Παντρεύτηκαν στη Νέα Υόρκη τη 1η Αυγούστου 2013, χωρίς κανείς να το γνωρίζει και τελικά, 10 χρόνια μετά, χωρίς κανείς να το γνωρίζει, αποφάσισαν να ρίξουν τίτλους τέλους στον γάμο τους. Δεν έγινε κάτι μεταξύ τους, ήταν ένα ζευγάρι που δεν είχε απασχολήσει πολύ με “κίτρινες σελίδες”» είπε η Χρίσλα Γεωργακοπούλου.

Από την πλευρά της, η παρουσιάστρια Κατερίνα Καινούργιου πρόσθεσε ότι τη συγκεκριμένη είδηση την είχε ακούσει εδώ και καιρό, ωστόσο τώρα επιβεβαιώθηκε.

Η δημοσιογράφος και ο πρώην πρόεδρος του ΕΟΔΥ είχαν παντρευτεί με πολιτικό γάμο κάτω από άκρα μυστικότητα στη Νέα Υόρκη το καλοκαίρι του 2013.

Σε παλαιότερη συνέντευξή της, η Εύα Αντωνοπούλου είχε πει για τον άντρα της: «Συζήσαμε από τον τέταρτο μήνα σχέσης. Είναι στο χέρι του ζευγαριού να μην μπει σε ρουτίνα. Εμείς ταιριάζουμε αβίαστα. Κάνουμε πολλά πράγματα μαζί, έχουμε κοινά ενδιαφέροντα, ταξιδεύουμε, πάμε εκδρομές τα Σαββατοκύριακα. Ο Παναγιώτης ασχολείται με την επικοινωνία, με εξειδίκευση στην πολιτική επικοινωνία, μια δουλειά πολύ έντονη, οπότε Δευτέρα με Παρασκευή το πρόγραμμα και των δύο είναι πολύ συγκεκριμένο. Έχουμε μόνο ένα βράδυ για να πάρουμε μια ανάσα χαλαρότητας, δηλαδή να βγούμε για ποτό ή να πάμε βόλτα. Ευτυχώς μένουμε στο Μετς, στο κέντρο, και μας αρέσει να περπατάμε. Αλλά Δευτέρα με Παρασκευή είμαστε στρατιωτικά. Πρωινό ξύπνημα νωρίς, ενημέρωση το πρωί, και καθένας στη δουλειά του μέχρι το απόγευμα».

Πηγή: protothema.gr

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ