ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταH ελληνική δημόσια διοίκηση ως όργανο του Ερντογάν;

H ελληνική δημόσια διοίκηση ως όργανο του Ερντογάν;

H ελληνική δημόσια διοίκηση ως όργανο του Ερντογάν;

H ελληνική δημόσια διοίκηση ως όργανο του Ερντογάν;

Την παρέμβαση του υπουργού Εσωτερικών Μάκη Βορίδη, προκάλεσε μετά από ένα 24ωρο καθυστέρησης η απόφαση του δημάρχου Ιάσμου Μουμίν Οντέρ (φωτο) στη Ροδόπη, ο οποίος ωσάν άλλος Ερντογάν απέλυσε εργαζόμενο προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας με την κατηγορία ότι είναι «Γκιουλενιστής»…

Συγκεκριμένα σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του ΥΠΕΣ, ο Υπουργός Εσωτερικών Μάκης Βορίδης επικοινώνησε με τον Γενικό Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Μακεδονίας – Θράκης κ. Ιωάννη Σάββα και «του ζήτησε να εξετάσει τυχόν έκνομες ενέργειες του εν λόγω Δημάρχου, προκειμένου αυτές να αξιολογηθούν συνολικά και να αποφασίσει τις αναγκαίες περαιτέρω ενέργειες για την αντιμετώπιση του συγκεκριμένου θέματος».

Τι να εξετάσει άραγε ο γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης; Έχουμε χαρακτηρίσει στην Ελλάδα το Γκιουλέν ως τρομοκράτη και δεν το ξέρουμε; Εδώ παρείχαμε ως χώρα -και καλά κάναμε- άσυλο στους οκτώ Τούρκους αντικαθεστωτικούς αξιωματικούς, που τη βραδιά του αποτυχημένου πραξικοπήματος στην Τουρκία ήρθαν με στρατιωτικό ελικόπτερο στην Αλεξανδρούπολη… Δεν χρειάζεται και πολύ μελέτη για το εάν η πράξη του δημάρχου Ιάσμου είναι παράνομη. Η δέουσα αντίδραση χρειάζεται!

Εφημερίδα “Συνείδηση” 

Επικράτησε πολιτισμός και δεν έγινε “της Πόπης”!

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ