ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΓυρίσματα της εκπομπής “Χαμηλή Φωτιά” στην Κάτω Βασιλική (VIDEO + ΦΩΤΟ)_

Γυρίσματα της εκπομπής “Χαμηλή Φωτιά” στην Κάτω Βασιλική (VIDEO + ΦΩΤΟ)_

Γυρίσματα της εκπομπής “Χαμηλή Φωτιά” στην Κάτω Βασιλική (VIDEO + ΦΩΤΟ)_

Η εκπομπή του ΙΟΝΙΑΝ σε «Χαμηλή Φωτιά» με τον Χρήστο Ζέρβα βρέθηκε σε ένα από τα πρώτα της γυρίσματα στη Ναυπακτία. Ο τόπος που διάλεξε ήταν η παραλία της Λιμνοπούλας στην Κάτω Βασιλική Ναυπακτίας. Καλεσμένος της εκπομπής ο πρόεδρος της κοινότητας Κάτω Βασιλικής Ναυπακτίας Χρήστος Βαλμάς.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής και γνωστός chef Χρήστος Ζέρβας παρουσίασε μοναδικές συνταγές με  γεύσεις Ελλάδας αλλά και τις συνδύασε με τις μαρμελάδες Evlogia οι οποίες παράγονται στην Ναυπακτία και συγκεκριμένα στον Αγρόκτημα Πινακάδες με αγάπη και  μεράκι. Οι μαρμελάδες Evlogia  όπως θα δείτε και στην εκπομπή του Χρήστου Ζέρβα μπορούν να συνοδεύσουν το φαγητό ή την σαλάτα σας δίνοντας ξεχωριστή γεύση χωρίς συντηρητικά και ζάχαρη αλλά παίρνοντας την νοστιμιά και την γεύση ολόκληρων Ελληνικών φρούτων.

Φίλες και φίλοι λίγες ημέρες πριν η εκπομπή προβληθεί θα σας ενημερώσουμε για να δείτε εκτός από τις γευστικές συνταγές και τις ομορφιές του τόπου μας οι οποίες ταξιδεύουν μέσα από το ΙΟΝΙΑΝ και το Nafpaktianews.gr σε όλο τον κόσμο.

Προσεχώς σε χαμηλή φωτιά.

Δημοσιεύτηκε από Christos ZervasChef στις Κυριακή, 10 Μαΐου 2020

Ο πύργος της Κλεισούρας (VIDEO)

 

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr