ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΓυρίσματα «Γάμος αλά ελληνικά 3»: Λάθος υπολογισμός έφερε σύγκρουση ταχύπλοων (εικόνες)

Γυρίσματα «Γάμος αλά ελληνικά 3»: Λάθος υπολογισμός έφερε σύγκρουση ταχύπλοων (εικόνες)

Γυρίσματα «Γάμος αλά ελληνικά 3»: Λάθος υπολογισμός έφερε σύγκρουση ταχύπλοων (εικόνες)

Μια σύγκρουση που θα μπορούσε να έχει σοβαρές συνέπειες σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής (24.06.2022) ανοιχτά της Παλαιά Φώκαιας, στην Ανάβυσσο. Ευτυχώς, το ατύχημα στα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά 3» είχε μόνο έναν ελαφρά τραυματία.

Ήταν λίγο μετά τις 10:00 το πρωί όταν ο Κέντρο Επιχειρήσεων του υπουργείου Ναυτιλίας ενημερώθηκε ότι ανοιχτά της παραλίας Θυμάρι, στην Παλαιά Φώκαια στην Ανάβυσσο, δυο ταχύπλοα με 16 επιβαίνοντες, Έλληνες και ξένους, είχαν συγκρουστεί.

Άμεσα σήμανε συναγερμός, όπως ήταν αναμενόμενο. Τα δυο ταχύπλοα ήταν ανάμεσα στα επτά που συμμετείχαν στα γυρίσματα της ταινίας «Γάμος αλά Ελληνικά 3», της Ελληνοαμερικανίδας Νία Βαρντάλος, τα οποία ξεκίνησαν πριν από μερικές μέρες.

Από τη σύγκρουση, το ένα από τα δυο ταχύπλοα σκάφη αναποδογύρισε και οι 8 επιβαίνοντές του βρέθηκαν στη θάλασσα. Ένας από τους ανθρώπους που έπεσαν στο νερό, τραυματίστηκε ελαφρά και μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο, ενώ οι υπόλοιποι πήγαν σε ιδιωτικό κέντρο του Φαλήρου για προληπτικούς λόγους, καθώς είχαν υποστεί σοκ από το ατύχημα.

Στο σκάφος που αναποδογύρισε βρίσκονταν τεχνικοί και εξοπλισμός για τα γυρίσματα της ταινίας.

Πώς έγινε το ατύχημα στην Ανάβυσσο

Στα γυρίσματα συμμετείχαν συνολικά επτά σκάφη. Το σενάριο της ταινίας «Γάμος αλά ελληνικά» προέβλεπε ότι τα ταχύπλοα στα οποία επέβαιναν ηθοποιοί, θα ανέπτυσσαν ταχύτητα και κάποια στιγμή έπρεπε να διασταυρωθεί η πορεία τους.

Ωστόσο, φαίνεται ότι δεν υπολογίστηκε σωστά η ταχύτητα και η απόσταση των σκαφών, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση.

Το σκάφος στο οποίο βρίσκονταν οι ηθοποιοί χτυπήθηκε μπροστά αριστερά και εκείνο με τους τεχνικούς, το οποίο και αναποδογύρισε, χτυπήθηκε πίσω δεξιά, με αποτέλεσμα να αποδογυρίσει και να ρίξει τους τεχνικούς στη θάλασσα!

Πηγή: newsit.gr

Νοσοκομείο Αγρινίου: Σε κίνηση αλληλεγγύης προχώρησε η “Ακτίνα” εθελοντισμού του Δήμου Αγρινίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ