ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΓυναίκα από τις ΗΠΑ ψάχνει τους βιολογικούς γονείς της – Την άφησαν στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών μόλις έξι ημερών

Γυναίκα από τις ΗΠΑ ψάχνει τους βιολογικούς γονείς της – Την άφησαν στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών μόλις έξι ημερών

Γυναίκα από τις ΗΠΑ ψάχνει τους βιολογικούς γονείς της – Την άφησαν στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Πατρών μόλις έξι ημερών

Η συγκλονιστική ιστορία της! 

Toυς φυσικούς της γονείς στη Ναυπακτία αναζητά μια γυναίκα που δόθηκε για υιοθεσία στις ΗΠΑ.

Πρόκειται για μία γυναίκα που γεννήθηκε στις 13 Απριλίου του 1959 και δόθηκε από το βρεφοκομείο Πατρών. Μετά από έρευνα οδηγήθηκε στο χωριό Ελάτου, Ναυπακτίας και συνδέεται τα επώνυμα του Παναγιωτόπουλου και του Κερασιά γράφει το npress.gr.

Γεννήθηκα στις 13 Απριλίου 1959 και έφυγα στο Βρεφοκομείων Πατρών σε ηλικία έξι ημερών. Σε μια επιστολή από το ορφανοτροφείο, έλαβα τις ακόλουθες πληροφορίες: Απαντώντας στο αίτημά σας σχετικά με την καταγραφή του Δικαστηρίου της 631 / 27-11-01, σας ενημερώνουμε τα εξής: «Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν στα αρχεία της Πάτρας Δημοτικό Ορφανοτροφείο, το Σάββατο, 18 Απριλίου 1959 και ώρα 11:30 το βράδυ, έφτασε ένα βρέφος κορίτσι στο ίδρυμά μας, ηλικίας 6 ημερών και μπήκε στα αρχεία των μαθημάτων μας με αριθμό 11056. Βαφτίστηκε από τη Μαρίνα Λαμπράκη που κατοικούσε στο Συντάγματος 12 και του δόθηκε το όνομα Ελπίδα και το επώνυμο Ελευθεριάδου. Το βρέφος παραδόθηκε στον διευθυντή του ορφανοτροφείου. Τη στιγμή της εύρεσης του βρέφους, φορούσε: 3 λευκές πάνες, 1 λευκή μάλλινη κουβέρτα και 2 λευκά παιδικά ενδύματα. Επίσης, υπήρχε επίσης ένα σημείωμα που είχε ως εξής: Σάββατο, 18-4-59 την 11η ώρα της νύχτας, με το διακριτό σημάδι λευκού και κόκκινου νήματος τυλιγμένο γύρω από το δεξί χέρι του βρέφους και μια λευκή λωρίδα γύρω από το βρέφος αριστερό πόδι. Ζητώ από το ορφανοτροφείο να καταχωρίσει στο αρχείο του αυτά τα διακριτά σημάδια. Θα ζητηθεί το παιδί. Αβάπτιστη – Θήλυ – 6 ημερών – Η μητέρα».

Ενώ φαίνεται ότι η βιολογική μου μητέρα σκόπευε να επιστρέψει για μένα κάποια στιγμή, δεν είχα χρόνο να μου ζητηθεί. Μέσα σε δύο εβδομάδες, με έστειλαν στην Αθήνα μέσω του δικηγόρου Maurice Issachar, όπου υιοθετήθηκα από τους Αμερικανούς γονείς μου, τους Rinds. Με λίγες πληροφορίες για να συνεχίσω, έχω κάνει DNA. Οι αγώνες μου με οδήγησαν στο χωριό Ελάτου, Ναυπακτίας και τα επώνυμα του Παναγιωτόπουλου και του Κερασιά. Είναι η ένθερμη ελπίδα μου ότι κάποιος στη βιολογική μου οικογένεια θα αναγνωρίσει αυτήν την ιστορία ή ότι αυτή η ιστορία θα είναι γνωστή σε κάποιον από την περιοχή του Ελάτου. Έχω συμπεριλάβει μερικές φωτογραφίες για τυχόν οικογενειακή ομοιότητα. Ευχαριστώ!

tempo24.news

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr