ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑστυνομικα ΝεαΓυναίκα έπεσε στην λίμνη Ιωαννίνων την έσωσαν οι προπονητές του ΝΟΙ μετά από κατάδυση

Γυναίκα έπεσε στην λίμνη Ιωαννίνων την έσωσαν οι προπονητές του ΝΟΙ μετά από κατάδυση

Γυναίκα έπεσε στην λίμνη Ιωαννίνων την έσωσαν οι προπονητές του ΝΟΙ μετά από κατάδυση

Την έσωσαν οι προπονητές του ΝΟΙ από πνιγμό στη λίμνη

Μία γυναίκα η οποία για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, βρέθηκε το μεσημέρι στα νερά της λίμνης, διέσωσαν από βέβαιο πνιγμό προπονητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων!

Την γυναίκα εντόπισε ο προπονητής Βασίλης Ευθυμίου μέσα στη λίμνη, στο ύψος της Πλατείας Μαβίλη, ενώ περνούσε με το ποδήλατο επιβλέποντας τους αθλητές του. Επιχείρησε να τη βοηθήσει, κάτι που από την ακτή αποδείχθηκε δύσκολο. Κάλεσε λοιπόν τηλεφωνικά τον έτερο προπονητή του Ομίλου Φώτη Λιόντο που εκείνη την ώρα βρισκόταν με το φουσκωτό του στη λίμνη, ο οποίος έσπευσε στο συγκεκριμένο σημείο.

Ωστόσο, η γυναίκα που μέχρι τη στιγμή εκείνη επέπλεε ξαφνικά βούλιαξε και ο κ. Λιόντος αναγκάστηκε να βουτήξει στα νερά, την έπιασε και την ανέσυρε ημιλιπόθυμη και σε κατάσταση σοκ στην ακτή. Από τους προπονητές του Ομίλου και πολίτες που έτυχε να περνούν εκείνη την ώρα από την Πλατεία Μαβίλη κλήθηκαν η Πυροσβεστική και το ΕΚΑΒ, ασθενοφόρο του οποίου μετέφερε την γυναίκα στο Νοσοκομείο για τα περαιτέρω.

Η Διοίκηση του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων συγχαίρει θερμά τους προπονητές Φώτη Λιόντο, Βασίλη Ευθυμίου και Γιάννη Τσίλη για το γεγονός ότι χάρη στην καίρια παρέμβασή τους και την αυτοθυσία που έδειξαν, σώθηκε από βέβαιο πνιγμό μία συμπολίτισσά μας.

epiruspost.gr

foto epiruspost.gr

Εξαδάκτυλος: Απόγευμα η Λειτουργία τη Μεγάλη Εβδομάδα – Νωρίτερα η Ανάσταση το Πάσχα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr