ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΠλήρως ανανεωμένο το Γυμνάσιο – Λύκειο Εμπεσού (ΦΩΤΟ)

Πλήρως ανανεωμένο το Γυμνάσιο – Λύκειο Εμπεσού (ΦΩΤΟ)

Πλήρως ανανεωμένο το Γυμνάσιο – Λύκειο Εμπεσού (ΦΩΤΟ)

Μετά από πάρα πολλά χρόνια το Γυμνάσιο – Λύκειο Εμπεσού παρουσιάζεται πλήρως ανανεωμένο αφού ολοκληρώθηκε το βάψιμο του κτιρίου, σε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους.

Όπως τονίζεται στη σχετική ενημέρωση από το σχολείο άλλωστε, «η διάθεση για μάθηση είναι πάντα το πρωτεύον σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, όμως το περιβάλλον που διδάσκονται οι μαθητές και μεταφέρουν τις γνώσεις τους οι εκπαιδευτικοί παίζει κι αυτό σημαντικό ρόλο και εμπνέει προς την κατεύθυνση της παραπάνω προσπάθειας».

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

«Ένα σχολείο περιποιημένο, καθαρό και φρεσκοβαμμένο εσωτερικά με ωραία χρώματα θα υποδεχθεί φέτος τους μαθητές του Γυμνασίου – Λυκείου Εμπεσού.

Μετά από 25 και πλέον χρόνια που είχε να γίνει ολοκληρωμένη δουλειά στο βάψιμο του κτιρίου, κάτι που ήταν εμφανές από όλους, ολοκληρώθηκε η εσωτερική περιποίηση όλων των χώρων του σχολείου – και οσονούπω του γυμναστηρίου – και πραγματικά το αποτέλεσμα είναι πολύ όμορφο.

Η διάθεση για μάθηση είναι πάντα το πρωτεύον σε όλες τις σχολικές βαθμίδες, όμως το περιβάλλον που διδάσκονται οι μαθητές και μεταφέρουν τις γνώσεις τους οι εκπαιδευτικοί παίζει κι αυτό σημαντικό ρόλο και εμπνέει προς την κατεύθυνση της παραπάνω προσπάθειας. Έχοντας αυτό κατά νου το τοπικό συμβούλιο Εμπεσού έκανε κάθε επιβεβλημένη κίνηση και προσπάθεια τα τελευταία χρόνια και τελικά κατάφερε σε συνεργασία με το δήμο Αμφιλοχίας, τη σχολική επιτροπή και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο να φέρει εις πέρας, πριν το χτύπημα του πρώτου κουδουνιού, το σημαντικό αυτό έργο. Εξίσου σημαντικό, βέβαια, είναι να ολοκληρωθεί – όπως έχει προγραμματιστεί – το επόμενο καλοκαίρι και η εξωτερική περιποίηση του συγκροτήματος, έργο που κρίνεται απαραίτητο και δεν πρέπει να παραμεληθεί.

Ευχαριστούμε θερμά για τη συμβολή τους όσους συνέβαλλαν με κάθε τρόπο στην υλοποίηση του έργου. Πιο συγκεκριμένα το Δήμαρχο Αμφιλοχίας, κ. Γιώργο Κατσούλα, τον Πρόεδρο της σχολικής επιτροπής, κ. Σεραφείμ Μακρή, καθώς και τους αρμόδιους αντιδημάρχους».

Άρτα: Ληστής χτύπησε 91χρονη για να της πάρει 250 ευρώ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ