Οι GUERREROS αντιδρούν

 

Οι «εν Αθήναις»  οργανωμένοι φίλαθλοι του Παναιτωλικού (GUERREROS) που στα περισσότερα εντός έδρας παιγνίδια έχουν δώσει το παρόν όπως και εκτός (φωτο απ’ το Περιστέρι),  προχώρησαν σε ανακοίνωση με την οποία διατυπώνουν την αντίθεσή τους σε εκείνη της ΠΑΕ, η οποία αφορά παράπονα του επίσημου Παναιτωλικού από μέρος των φιλάθλων και την επιβολή προστίμων από τη διοργανώτρια. Όπως ακριβώς η «Σ» σε προηγούμενο φύλλο, έτσι και η συγκεκριμένη πλευρά των οργανωμένων φίλων του Παναιτωλικού, έλαβαν το ερέθισμα από μια γενικότερη δυσφορία στις τάξεις των φιλάθλων. Επιπροσθέτως θέτουν και ένα δικό τους ζήτημα για την (αχρείαστη όπως υποστηρίζουν) παρουσία της αστυνομίας στη Θύρα τους.

Η ανακοίνωση των GUERREROS κινείται σε πολύ ήπιους τόνους και αναφέρει: «Πάντα με γνώμονα το καλό της ομάδας-κάτι που ως σύνδεσμος το έχουμε αποδείξει από το πρώτο έτος ίδρυσης μέχρι τώρα (9χρονια)  με πάρα πολλές δράσεις-διαβάσαμε και απορήσαμε με την ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ που εξέδωσε η ΠΑΕ μετά τον αγώνα με τη Ξάνθη στο ΑΓΡΙΝΙΟ όπου και είμασταν παρόν. Τώρα που η ομάδα δείχνει ψυχή, πάθος και χαρακτήρα με βλέψεις για υψηλότερες βαθμολογικές θέσεις μια τέτοιου είδους ανακοίνωση μόνο κακό θα μπορούσε να κάνει στο καλό κλίμα της ομάδας. Σκοπός μας είναι να προστατέψουμε την ομάδα,να τη στηρίξουμε όπως κάνουμε τόσα χρόνια και να λειτουργήσουμε ενωτικά στη μεγάλη ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

‘Οπως τονίζουμε συχνά το μεγάλο μας όπλο πρέπει να είναι (και είναι) η ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΗ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ωστε να φτάσει και να κατακτήσει η ομάδα όσα αξίζει και όσα ονειρευόμαστε. Όπως επίσης συχνά έχουμε αναφέρει οτι πολλά ζητήματα μπορούν να επιλυθούν με το διάλογο και την ανταλλαγή επιχειρημάτων και όχι με κατασταλτικά μέτρα ή διχαστικές ανακοινώσεις που δεν οδηγούν πουθενά. Ιδιαίτερα μάλιστα όταν μιλάμε για ένα σύλλογο σαν τον Γ.Φ.Σ. ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ που στα 88 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ του υπήρξε σύλλογος προοδευτικός , σε άμεση σχέση-προσφορά με τη κοινωνία και με βασική δύναμη ακόμη και στα ”πέτρινα χρόνια” το κόσμο του. Στην ανακοίνωση που έβγαλε η ΠΑΕ αναφέρει ότι τα πρόστιμα που δέχεται η ομάδα γίνονται εμπόδιο στη μείωση των τιμών των εισιτηρίων κάτι που δεν ισχύει.

Το καλοκαίρι πριν καν ξεκινήσει το πρωτάθλημα, τον Ιούλιο και τον Αύγουστο η ΠΑΕ τόνισε σε ανακοινώσεις της μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ότι οι τιμές των εισιτηρίων ανά θύρα είναι καθορισμένες και δεν πρόκειται να αλλάξουν.

Στο παρελθόν είχαμε αναφερθεί για τη παρουσία αστυνομικών δυνάμεων μέσα στη κερκίδα μας(θύρα 3 του γηπέδου) και όχι μόνο.Δεν είναι φυσιολογικό να μας αντιμετωπίζουν σαν φιλοξενούμενους στο γήπεδο μας πόσο μάλλον να μας τοποθετούν ΟΠΚΕ, ΑΣΦΑΛΕΙΑ κλπ στη κερκίδα χωρίς να δωθεί η παραμικρή αφορμή. -ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΥΡΑ 3».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr