ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΓρηγόρης Θεοδωράκης: Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στο Μεσολόγγι (εικόνες)

Γρηγόρης Θεοδωράκης: Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στο Μεσολόγγι (εικόνες)

Γρηγόρης Θεοδωράκης: Μεγάλη προεκλογική συγκέντρωση στο Μεσολόγγι (εικόνες)

Το Μεσολόγγι αποθέωσε το Γρηγόρη Θεοδωράκη στην ανοιχτή προεκλογική του ομιλία.

Πλήθος κόσμου, που θύμισε άλλες εποχές, αλλά και πρωτοφανής ενθουσιασμός στην ανοιχτή προεκλογική ομιλία του υποψηφίου βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Γρηγόρη Θεοδωράκη στο Μεσολόγγι.

Ο κ. Θεοδωράκης κλείνοντας τον ευρύ κύκλο ομιλιών του σε όλο το νομό, στο Μεσολόγγι εξέφρασε τη βεβαιότητά του για τη νίκη του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στις εκλογές.

Στην ομιλία του ο κύριος Θεοδωράκης παρουσίασε τις βασικές πτυχές του κυβερνητικού προγράμματος του κόμματός του αλλά και το δικό του όραμα για την ανάπτυξη του Μεσολογγίου, της ευρύτερης περιοχής και συνολικά της Αιτωλοακαρνανίας.

Συγκεκριμένα αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην ανάγκη ενίσχυσης του νοσοκομείου της πόλης, των πανεπιστημιακών τμημάτων, στην ολοκλήρωση της μαρίνας Μεσολογγίου, στη στήριξη του πρωτογενούς τομέα και την ανάπτυξη εναλλακτικών μορφών τουρισμού με βάση το μοναδικό φυσικό περιβάλλον της περιοχής.

Εμφανώς συγκινημένος θυμήθηκε τα παιδικά του χρόνια στο Μεσολόγγι, έκανε ειδική αναφορά στην ιστορία και τον πολιτισμό της πόλης και δεσμεύτηκε ότι θα αγωνιστεί με όλες του τις δυνάμεις για να ανακτήσει το Μεσολόγγι την αίγλη του παρελθόντος αλλά και συνολικά η Αιτωλοακαρνανία να οδηγηθεί στο δρόμο της υγιούς και βιώσιμης ανάπτυξης.

Γιώργος Σταμάτης: Η υποψηφιότητα της ΝΔ που κερδίζει με το ήθος του και τον πολιτικό του λόγο (εικόνες)

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ