ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΓρηγόρης Θεοδωράκης: Δίπλα σε κάθε πολίτη της Αιτωλοακαρνανίας

Γρηγόρης Θεοδωράκης: Δίπλα σε κάθε πολίτη της Αιτωλοακαρνανίας

Γρηγόρης Θεοδωράκης: Δίπλα σε κάθε πολίτη της Αιτωλοακαρνανίας

Σε γραπτή του δήλωση για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών ο Γρηγόρης Θεοδωράκης που εκλέγεται βουλευτής στην Αιτωλοακαρνανία, τονίζει την ανάγκη να μελετηθούν τα αίτια της οδυνηρής ήττας του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ. και με ενότητα να δοθεί η νέα εκλογική μάχη.

Ο δεύτερος σε σταυρούς με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ δεν παραλείπει να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του σε εκείνους που τον τίμησαν με την ψήφο τους.

Ολόκληρη η δήλωσή του Γρηγόρη Θεοδωράκη

Οι εκλογές της 21 ης Μαΐου επεφύλαξαν μια οδυνηρή ήττα για τον ΣΥΡΙΖΑ. Οφείλουμε με σεβασμό στη βούληση του Λαού, να μελετήσουμε τα νέα δεδομένα, να εντοπίσουμε τα λάθη και τις παραλείψεις μας, να διδαχθούμε απ’ αυτά και να βγούμε μπροστά με ξεκάθαρη στρατηγική και αποφασιστικότητα.

Θα πορευθούμε ξανά ισχυροί για τη Δημοκρατία, τη Δικαιοσύνη, τους θεσμούς ενός κράτους δικαίου. Θα είμαστε δίπλα στην κοινωνία και στους πολίτες που δοκιμάζονται και θα σταθούμε απέναντι στην άδικη και απροκάλυπτη αναδιανομή των πόρων από τους πολλούς στους λίγους και εκλεκτούς.

‘Έχουμε μπροστά μας μια νέα εκλογική μάχη και θα τη δώσουμε ενωμένοι και αποφασισμένοι. Με μπροστάρη τον Πρόεδρό μας, τον Αλέξη Τσίπρα, είμαστε έτοιμοι να ανταποκριθούμε στα νέα καλέσματα της Ιστορίας.

Ο ΣΥΡΙΖΑ –Προοδευτική Συμμαχία είναι εδώ και θα είναι εδώ.

Από πλευράς μου και μετά την ανακοίνωση των οριστικών αποτελεσμάτων, θα ήθελα να εκφράσω τις θερμότατες ευχαριστίες μου και την ευγνωμοσύνη μου στους χιλιάδες συμπατριώτες μου, όλους εσάς που με τιμήσατε με την ψήφο σας και με εκλέξατε βουλευτή.

Σας διαβεβαιώνω ότι θα βρίσκομαι διαρκώς δίπλα σας, δίπλα σε κάθε πολίτη της Αιτωλοακαρνανίας, αλλά και στην πρώτη γραμμή του μεγάλου αγώνα που έχουμε μπροστά μας.

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ