Γρηγόρης Αρναούτογλου για Νίκο Μουρατίδη: “Ασχοληθείτε με σοβαρά πράγματα”

O Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρώτη του αντίδραση. Την πρώτη του αντίδραση στα αιχμηρά σχόλια του Νίκου Μουρατίδη έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το πρωινό της Παρασκευής, όταν…

arnaoutoglou1709

O Γρηγόρης Αρναούτογλου στην πρώτη του αντίδραση.

Την πρώτη του αντίδραση στα αιχμηρά σχόλια του Νίκου Μουρατίδη έκανε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, το πρωινό της Παρασκευής, όταν τον περίμεναν τα τηλεοπτικά συνεργεία έξω από το στούντιο όπου παρουσιάζει την καθημερινή ραδιοφωνική του εκπομπή. Αφορμή για αυτά στάθηκαν όσα είπε ο ραδιοφωνικός παραγωγός και συγγραφέας έπειτα από την τοποθέτηση του παρουσιαστή για τον Γιώργο Νταλάρα.

Εμφανώς ευδιάθετος, πλην αμήχανος για το πλήθος των δημοσιογράφων που τον περίμενε, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου κατευθύνθηκε προς το αυτοκίνητο του χωρίς να επιθυμεί να εκφράσει σαφή άποψη. Ωστόσο αρκέστηκε να σημειώσει χαρακτηριστικά τα εξής. «Φιλάκια πολλά, καλό Σαββατοκύριακο παιδιά! Να ασχοληθείτε με σοβαρά πράγματα που να είναι ουσιαστικά».

Όταν, δε, μια ρεπόρτερ τόνισε πως «σας σχολίασε και ο κύριος Λιάγκας», ο δημοφιλής παρουσιαστής χαιρέτησε ευγενικά και μπήκε στο αυτοκίνητο του για να αποχωρήσει.

Το σχετικό απόσπασμα προβλήθηκε στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου» με την Ελένη Τσολάκη στο OPEN.

Πηγή: zappit.gr