ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΑφροδίτη Γραμμέλη: «Είναι ντροπή να ακούω από άνδρες γιατί η Βανδή στα 53 της βγάζει τη νεφραμιά έξω»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Είναι ντροπή να ακούω από άνδρες γιατί η Βανδή στα 53 της βγάζει τη νεφραμιά έξω»

Αφροδίτη Γραμμέλη: «Είναι ντροπή να ακούω από άνδρες γιατί η Βανδή στα 53 της βγάζει τη νεφραμιά έξω»

Η συζήτηση για την Δέσποινα Βανδή και τον Βασίλη Μπισμπίκη άναψε για τα καλά στο “Πρωινό μας” με την ομάδα της εκπομπής να εκφράζει την άποψή της για όσα γίνονται τις τελευταίες ημέρες με το ζευγάρι. Η Αφροδίτη Γραμμέλη ήταν αγανακτισμένη με ορισμένα σχόλια που υπήρξαν σε σχέση με τις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Φ.Σ.: Υπήρχε ένας υπερσχολιασμός, μια υπερέκθεση κι όλα τα σάιτ ανέβασαν φωτογραφίες. Σχολιάστηκαν από τις εκπομπές. Με το ντόρο που έγινε με το τσιγάρο και πήρε άλλη τροπή. Συνεχίζουν και καλά κάνουν και ζούνε τη ζωή τους κι ανεβάζουν.

Α.Γ.: Πολύ κακώς σχολιάζεται σε κάποιες εκφάνσεις του. Το να έχουν άποψη για το αν πρέπει να είναι μαζί, να φιλιούνται δημόσια, αν πρέπει να πηγαίνουν ο ένας στη δουλειά του άλλου και να ποστάρουν τη σχέση τους.

Ε.Χ.: Βρίζουν αδιανόητα κι αρχικά τα έχουν βάλει με τη διαφορά ηλικία τους, ότι έχει χωρίσει κι έχει δύο παιδιά. Ελεεινά σχόλια… Όταν εκθέτεις τόσο πολύ το συναίσθημά σου, να είσαι έτοιμος για βολές. Ό,τι κρατάς για τον εαυτό σου δεν μπορεί να στο χαλάσει ο κόσμος.

Παρακάτω η Αφροδίτη Γραμμέλη ανέφερε για τα σχόλια που δέχεται το ζευγάρι για τις αναρτήσεις του: «Είναι ντροπή να ακούω εγώ από άνδρες γιατί η Βανδή στα 53 της βγάζει τη νεφραμιά έξω. Ωραίες οι ταμπέλες, αλλά είναι ντροπή για τους άντρες και την κοινωνία να θεωρούν ότι μία γυναίκα στα 53 της, ό,τι σώμα κι αν έχει…».

Εκδήλωση για το δημογραφικό από το Σύλλογο Πολυτέκνων Αγρινίου – Ποιοι θα τιμηθούν

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ