Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

Γράμμα στον Άγιο Βασίλη

600 γράμματα προς τον Άγιο Βασίλη από τα παιδιά του Αγρινίου μέχρι και την παραμονή των Χριστουγέννων. Oι αποστολές συνεχίζονται

 

Το ωραίο παραμύθι που ακούμε και ζούμε στην μικρή μας ηλικία και όταν μεγαλώνουμε ξαφνικά χάνεται, τις γιορτινές αυτές μέρες τα μικρά παιδιά το ζούνε. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος οι ανήλικοι λάτρεις των γιορτών και του Αγίου Βασιλείου στέλνουν μέσω των ΕΛΤΑ γράμματα στον Άγιο τους. Στα ΕΛΤΑ του Αγρινίου, μόνο μέχρι την παραμονή των Χριστουγέννων είχαν ρίξει στην γνωστή κόκκινη θυρίδα 600 γράμματα με αποκλειστικό παραλήπτη τον Άγιο Βασίλη.

Τα γράμματα αυτά καθημερινά συλλέγονται και αποστέλλονται στην κεντρική διοίκηση των ΕΛΤΑ στην Αθήνα και από εκεί, αφού πρώτα διαβαστούν, στέλνονται απαντητικά σημειώματα με αναμνηστικά δώρα στα παιδιά που τα έστειλαν.

Παράλληλα, και κατόπιν αιτήματος του δήμου Αγρινίου, άλλη μια τέτοια θυρίδα τοποθετήθηκε στην παλιά Λαχαναγορά, ώστε με την επίσκεψη των σχολείων στον χώρο οι μικροί μαθητές να έχουν την δυνατότητα να γράψουν την δική τους ευχή και επιθυμία.

Η θυρίδα αυτή θα παραδοθεί από τον δήμο στα ΕΛΤΑ με την λήξη των εορταστικών εκδηλώσεων του δήμου και θα ακολουθηθεί η ίδια διαδικασία με τα απαντητικά σημειώματα και τα αναμνηστικά δώρα.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ