ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΤεχνολογιαΒόμβα: Η Google διαγράφει εκατομμύρια λογαριασμούς Gmail

Βόμβα: Η Google διαγράφει εκατομμύρια λογαριασμούς Gmail

Βόμβα: Η Google διαγράφει εκατομμύρια λογαριασμούς Gmail

Δείτε αναλυτικά ποιούς αφορά – Εκατομμύρια λογαριασμοί Gmail θα διαγραφούν από τον Δεκέμβριο καθώς η Google αλλάζει τους κανόνες της για τους ανενεργούς χρήστες.

Πιο αναλυτικά και σύμφωνα με ρεπορτάζ της Daily Mail, σε τρεις εβδομάδες, οποιοσδήποτε λογαριασμός Gmail δεν έχει χρησιμοποιηθεί για περισσότερα από δύο χρόνια θα διαγραφεί.

Οι λογαριασμοί Google Drive, Έγγραφα, Ημερολόγιο, Meet και Google Photos θα διαγραφούν επίσης εάν δεν ήταν πρόσφατα ενεργοί, μαζί με όλο το περιεχόμενό τους.

Στους λογαριασμούς που κινδυνεύουν να διαγραφούν θα αποστέλλονται πολλαπλές πριν από την κατάργησή τους. Η Google αναφέρει ότι η αλλαγή είναι απαραίτητη για να μειωθεί ο κίνδυνος κλοπής ανενεργών λογαριασμών από εγκληματίες και χρήσης για ανεπιθύμητο περιεχόμενο ή άλλο κακόβουλο περιεχόμενο. Εάν ανησυχείτε ότι ο λογαριασμός σας πρόκειται να λήξει, το μόνο που απαιτείται για να τον διατηρήσετε είναι να συνδέεστε μία φορά κάθε δύο χρόνια, αναφέρει στο ρεπορτάζ της η Daily Mail.

Να σημειωθεί ότι οι χρήστες που διατηρούν ενεργή συνδρομή για υπηρεσίες όπως δημοσιεύσεις ειδήσεων ή εφαρμογές μέσω του λογαριασμού τους στο Gmail δεν θα αντιμετωπίσουν κανένα πρόβλημα. Οι λογαριασμοί που έχουν βίντεο μεταφορτωμένα στο YouTube θα αποθηκευτούν επίσης, ενώ η αλλαγή δεν θα επηρεάσει τους επαγγελματικούς ή σχολικούς λογαριασμούς. Η Ruth Kricheli, Αντιπρόεδρος για τη διαχείριση προϊόντων, λέει ότι η αλλαγή είναι απαραίτητη για την «προστασία των χρηστών μας από απειλές ασφαλείας, όπως ανεπιθύμητα μηνύματα, απάτες ηλεκτρονικού ψαρέματος και παραβίαση λογαριασμού».

ipaidia.gr

Σπύρος Φωκάς: Σήμερα η κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ