ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΤοπικο«Γολγοθάς» για τον πρωταθλητή

«Γολγοθάς» για τον πρωταθλητή

«Γολγοθάς» για τον πρωταθλητή

Η ΕΠΟ δημοσίευσε την προκήρυξη του μίνι πρωταθλήματος μπαράζ των πρωταθλητριών ΕΠΟ για την άνοδο στη Γ’ Εθνική και η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας (πρωταθλήτρια) που θα συμμετάσχει σ’ αυτά έχει ακόμα μπροστά της 17 αγωνιστικές, εκ των οποίων πολλές εμβόλιμες με ματς Κυριακή και Τετάρτη .

Και φέτος διατηρείται το ίδιο σύστημα πρωταθλήματος, με 14 ομίλους των 4 ομάδων και  ο πρώτος  κερδίζει την  άνοδο στη Γ’ Εθνική. Μπορούν να συμμετάσχουν   όλες οι πρωταθλήτριες ομάδες των ΕΠΣ,  (56 ομάδες) και πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή ως τις 27-04-2015,  ώστε η  κλήρωση να γίνει την Πέμπτη 2/4 στα γραφεία της ΕΠΟ. Τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν την Κυριακή  10 Μαΐου και θα ολοκληρωθούν στις 31 Μαΐου με αγώνες μεσοβδόμαδα (Τετάρτη) στις 13 & 20 Μαΐου.

Στην Αιτωλοακαρανία απομένουν πέντε αγώνες της κανονικής περιόδου και άλλοι έξι των play offs (σύνολο 11) για την ανάδειξη του πρωταθλητή. Τα Σαββατοκύριακα έως την 27η Απριλίου, ημερομηνία στην οποία πρέπει να έχει προκύψει και να δηλώσει συμμετοχή ο πρωταθλητής, είναι εννέα (δεν υπολογίζεται εκείνο του Πάσχα).  Άρα στην καλύτερη περίπτωση η πρωταθλήτρια ομάδα στο επόμενο τρίμηνο θα παίξει τουλάχιστον δύο ματς της ΕΠΣ Τετάρτη και στη συνέχεια άλλα δύο στα μπαράζ. Αυτό σημαίνει πως περίπου οκτώ ματς θα απέχουν λίγες μέρες από το προηγούμενο και θα χρειαστεί μεγάλη ανθεκτικότητα, στα όρια των επαγγελματιών.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των μπαράζ ανόδου στην  Γ΄Εθνική είναι: 1η αγωνιστική Κυριακή 10 Μαΐου – 2η αγωνιστική Τετάρτη 13 Μαΐου- 3η αγωνιστική Κυριακή 17 Μαΐου – 4η αγωνιστική Τετάρτη 20 Μαΐου – 5η αγωνιστική Κυριακή 24 Μαΐου – 6η αγωνιστική Κυριακή 31 Μαΐου.

 

Γιώργος Παπαϊωάννου για την εφημερίδα «Συνείδηση»

 

 

Φωτο: Από την περσινή αναμέτρηση της Αναγέννησης Άρτας με τον Όμηρο Νεοχωρίου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr