ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleGNTM 3: Εκτός ριάλιτι η Αγρινιώτισσα Ιριδα Παπουτσή(VIDEO)

GNTM 3: Εκτός ριάλιτι η Αγρινιώτισσα Ιριδα Παπουτσή(VIDEO)

GNTM 3: Εκτός ριάλιτι η Αγρινιώτισσα Ιριδα Παπουτσή(VIDEO)

Η Ιριδα Παπουτσή ήταν αυτή που αποχώρησε από την τελευταία δοκιμασία στο GNTM 3.

Στην τελευταία δοκιμασία, τα επίδοξα μοντέλα έπρεπε να φωτογραφηθούν σε ένα κινηματογραφικό πλατό για καμπάνια οπτικών και ρολογιών. Ως συνεπιβάτες σε αυτοκίνητα vintage αισθητικής, κλήθηκαν να συνεργαστούν ανά ζευγάρια στον φακό του Γιώργου Καλφαμανώλη. Τα ζευγάρια επέλεξε ως νικητής της προηγούμενης δοκιμασίας ο Ανδρέας Αθανασόπουλος.

Η φωτογράφιση εξελίχθηκε στην πιο διασκεδαστική δοκιμασία και το αποτέλεσμα ενθουσίασε τόσο το σετ, όσο και τους κριτές στη συνέχεια στο πλατό, με τους Αιμιλιάνο Μάρκου και Δημοσθένη Τζουμάνη να κερδίζουν το έπαθλο της καλύτερης φωτογραφίας, ενώ ακολούθησαν ο Εμμάνουελ με τον Εντουαρντ. Υποψήφια προς αποχώρηση ήταν η Ιριδα Παπουτσή με τον Ηρακλή, την Λία και την Μαριαγάπη.

Η Βίκυ Καγιά απελευθέρωσε αρχικά τον Ηρακλή και στη συνέχεια την Λία, με την Ιριδα και την Μαριαγάπη να περιμένουν να μάθουν ποια θα αποχωρήσει. Τελικά η Ιριδα έφυγε από το παιχνίδι, με την Καγιά να τους αναφέρει πως το αποτέλεσμά τους ήταν απογοητευτικό. Η Ιριδα πάντως πήρε ψύχραιμα την αποχώρησή της, αποδεχόμενη το αποτέλεσμα, λέγοντας πως το περίμενε.

iefimerida.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: Στη σειρά για τη ζωή της Αλίκης δεν πέρασα καλά…

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr