ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΚοινωνικα ΝεαΓλυκά Νερά: Παραιτήθηκε από την υπόθεση ένας από τους δικηγόρους του 32χρονου συζυγοκτόνου

Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε από την υπόθεση ένας από τους δικηγόρους του 32χρονου συζυγοκτόνου

Γλυκά Νερά: Παραιτήθηκε από την υπόθεση ένας από τους δικηγόρους του 32χρονου συζυγοκτόνου

Ένας από τους δικηγόρους του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, του καθ’ ομολογία δολοφόνου της 20χρονης Κάρολαϊν, ανακοίνωσε το πρωί της Τρίτης στις κάμερες ότι αποσύρεται από την πολύκροτη υπόθεση των Γλυκών Νερών. Ο Βασίλης Σπύρου προέβη στην παραπάνω δήλωση λίγο πριν ο 32χρονος πιλότος περάσει το κατώφλι του ανακριτή.

«Δεν επιθυμώ να ασχοληθώ περαιτέρω με την υπεράσπιση αυτής της υποθέσεως, σε κανένα σκέλος της, για προσωπικούς λόγους… Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για όλο το χρόνο και τη συνεργασία», δήλωσε ο Βασίλης Σπύρου. Ερωτηθείς γιατί παραιτήθηκε αιφνιδίως, σημείωσε «Είναι προσωπικοί οι λόγοι, και σήμερα ένας άνθρωπος περνάει από τον ανακριτή, και κρίνεται το μέλλον ενός μωρού. Οπότε οι προσωπικοί δικοί μου λόγοι δεν έχουν καμία σημασία».

“Απόφαση του πιλότου”
Από την πλευρά του, πάντως, ο έτερος δικηγόρος του 32χρονου συζυγοκτόνου, Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, σε δηλώσεις του έξω από τα δικαστήρια της Ευελπίδων ισχυρίστηκε ότι η απομάκρυνση Σπύρου ήταν απόφαση του κατηγορούμενου. «Είναι επιλογή του εντολέως μου και σε αυτό δεν μπορώ να σχολιάσω», τόνισε και απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε πως «ήταν γνωστό πως όσον αφορά στο ποινικό κομμάτι και στο πλαίσιο της ανακρίσεως, υπεύθυνος ήμουν εγώ».

Στην ερώτηση αν η παραίτηση Σπύρου σημαίνει και αλλαγή της υπερασπιστική γραμμής και αν η υπεράσπιση του 32χρονου συζυγοκτόνο θα ζητήσει ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, ο Αλ. Παπαϊωαννίδης είπε πως μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει τέτοιες κινήσεις.

Πηγή / Φωτογραφία: newsit.gr

Γλυκά Νερά: Στον ανακριτή σήμερα ο 33χρονος πιλότος με… νέους ισχυρισμούς

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr