ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΓλυκά Νερά: Αυτός είναι ο νέος ένοικος στη μεζονέτα μετά τη δολοφονία – Τι αποκάλυψε στη γειτόνισσα

Γλυκά Νερά: Αυτός είναι ο νέος ένοικος στη μεζονέτα μετά τη δολοφονία – Τι αποκάλυψε στη γειτόνισσα

Γλυκά Νερά: Αυτός είναι ο νέος ένοικος στη μεζονέτα μετά τη δολοφονία – Τι αποκάλυψε στη γειτόνισσα

Τέσσερις μήνες μετά τη στυγερή δολοφονία της Κάρολαϊν Κράουτς από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, μέσα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά, το οίκημα απέκτησε νέο ένοικο.

Σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR, πριν από ένα μήνα, στα μέσα του Αυγούστου, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος φέρεται να έδωσε εντολή να μεταφερθούν τα πράγματα που ήταν μέσα στο σπίτι. Αυτό το επιβεβαιώνουν και γείτονες που είδαν συνεργεία να βγάζουν τα πράγματα έξω και να τα μεταφέρουν, αρχικά, στο υπόγειο πάρκινγκ, ενώ στη συνέχεια ήρθε και μεταφορική για να τα πάρει.

Ποιος είναι ο νέος ένοικος

Ειδικό συνεργείο προχώρησε στην πλήρη ανακαίνιση του σπιτιού για να «μπει» ο νέος ένοικος. Πρόκειται για έναν άνδρα νεαρής ηλικίας, με αραβική καταγωγή, που νοίκιασε τη συγκεκριμένη μεζονέτα.
Σύμφωνα με τους γείτονες, όταν αποφάσισε να μετακομίσει εκεί, δεν γνώριζε την τραγική ιστορία για την άγρια δολοφονία της Καρολάιν, ούτε και για το κρέμασμα του σκύλου στην κουπαστή της σκάλας.

Ο νέος ένοικος εκμυστηρεύτηκε σε γειτόνισσα ότι από τη στιγμή που έμαθε για τη γυναικοκτονία, δυσκολεύεται να κοιμηθεί το βράδια.

Πηγή: newsit.gr

Τον Οκτώβριο ξεκινούν οι εμβολιασμοί για κορωνοϊό στον παιδίατρο – Ποια θα είναι η διαδικασία

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr