ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΓλυφάδα: Βρέθηκε βόμβα του Β’ Παγκοσμίου πολέμου – Κλείνει η λεωφόρος Ποσειδώνος την Πέμπτη 26/10

Γλυφάδα: Βρέθηκε βόμβα του Β’ Παγκοσμίου πολέμου – Κλείνει η λεωφόρος Ποσειδώνος την Πέμπτη 26/10

Γλυφάδα: Βρέθηκε βόμβα του Β’ Παγκοσμίου πολέμου – Κλείνει η λεωφόρος Ποσειδώνος την Πέμπτη 26/10

Μια βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου βρέθηκε στην περιοχή της Γλυφάδας στη λεωφόρο Ποσειδώνος μετά από εργασίες ανάπλασης στην περιοχή.

Για τον λόγο αυτό και για να εξουδετερωθεί η βόμβα παλαιού τύπου θα κλείσει σε ένα μεγάλο τμήμα της η λεωφόρος Ποσειδώνος την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Αστυνομίας «λόγω πραγματοποίησης ελεγχόμενης έκρηξης για την εξουδετέρωση πυρομαχικών παλαιού τύπου θα πραγματοποιηθούν οι ακόλουθες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις, σε οδικά τμήματα, περιοχής Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης ως εξής:

Σταδιακή και πλήρη διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, την Πέμπτη 26/10/2023 κατά τις ώρες 30΄έως 11.30΄, στα κατωτέρω οδικά τμήματα:
Λ. Ποσειδώνος στο τμήμα της από το ύψος της Πλ. Βεργωτή έως τη συμβολή της με την Λ. Αλίμου και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.
Ευρυάλης καθ΄ όλο το μήκος της.
Απαγόρευση στάσης και στάθμευσης των οχημάτων κατά μήκος της οδού Ευρυάλης από την Τετάρτη 25/10/2023 και ώρα 21.00΄έως την Πέμπτη 26/10/2023 και ώρα 11.30΄.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, παρακαλούνται οι οδηγοί να επιλέξουν ως εναλλακτικές διαδρομές την κίνησή τους μέσω της Λ. Βουλιαγμένης και/ή λοιπών δημοτικών οδών των Δήμων Γλυφάδας και Ελληνικού – Αργυρούπολης και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων».

Φωτογραφία από protothema.gr

newsit.gr

Συμμορία «ξάφρισε» πάνω από 6 εκατ. μέσω e-banking

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ