ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΓλυφάδα: «Πήγε να αφοπλίσει τον δράστη» λέει η κόρη του καπετάνιου που σκοτώθηκε (ηχητικό)

Γλυφάδα: «Πήγε να αφοπλίσει τον δράστη» λέει η κόρη του καπετάνιου που σκοτώθηκε (ηχητικό)

Γλυφάδα: «Πήγε να αφοπλίσει τον δράστη» λέει η κόρη του καπετάνιου που σκοτώθηκε (ηχητικό)

Σε τραγική κατάσταση βρίσκεται η κόρη του συνταξιούχου καπετάνιου που προσπάθησε να αφοπλίσει τον δράστη του μακελειού στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα και βρήκε τον θάνατο.

Ο ένοπλος εισέβαλε στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας, που βρίσκονται στη συμβολή των οδών Αρτεμισίου και Φλέμινγκ στη Γλυφάδα, το πρωί της Δευτέρας (12/02/2024), με σκοπό να σκοτώσει και τα κατάφερε. Με ένα όπλο σκόρπισε τον τρόμο και τον θάνατο, αφαιρώντας τρεις ζωές πριν ο ίδιος βάλει τέλος στη ζωή του, στο μακελειό που έχει συγκλονίσει τη χώρα.

Η κόρη του καπετάνιου Ηλία Κουκουλάρη (διακρίνεται δεξιά στην κεντρική φωτογραφία) που έχασε τη ζωή του στο μακελειό μίλησε στο Live News και τόνισε χαρακτηριστικά πως «ήταν στον πρώτο όροφο, δεν ξέρω τι έχει γίνει. Βγήκα χθες από το νοσοκομείο και τώρα έγινε αυτό. Όλο αυτό. Ξέρω ότι μόνο ένας αυτοκτόνησε, ένας Αιγύπτιος.

Είναι τρεις νεκροί, εκ των οποίων ο ένας είναι ο πατέρας μου. Κατευθύνομαι προς το σπίτι. (σ.σ ο πατέρας μου) Πήγε να αφοπλίσει για να μην σκοτωθεί κανείς και τους σκότωσε όλους. Είναι η αστυνομία μέσα, δεν μπορούσα να μπω. Είμαστε σε κατάσταση που πάμε σπίτι, έχουμε να αντιμετωπίσουμε τη μητέρα μου. Πραγματικά είμαστε όλοι σε πολύ άσχημη κατάσταση».

Πηγή: newsit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ