Γλωσσοδέτης η κυβέρνηση: Θα μετρά με..."διαλειτουργικότητες" την ποιότητα των ΟΤΑ!
Μεγάλος γλωσσοπλάστης αλλά και γλωσσοδέτης έχει αποδειχθεί η κυβέρνηση αφού όχι μόνο αποφάσισαν να μετρήσουν την ποιότητα των ΟΤΑ αλλά θα το κάνουν με...διαλειτουργικότητες!
Ναι, καλά ακούσατε, έτσι περιέγραψε τον τρόπο που θα αντλούνται τα στοιχεία για τους ΟΤΑ και για το αν κάνουν καλά την δουλειά τους ή όχι. Αυτόματα πεδία καταχώρησης στοιχείων δηλαδή ανά διεύθυνση μέσα στον κάθε οργανισμό που θα αποτυπώνουν την κατάσταση.
Τις επόμενες ημέρες ξεκινά η παραγωγική λειτουργία των Δεικτών Ποιότητας των δήμων και των περιφερειών, λοιπόν, και οι άνθρωποι απλά κάνουν ό, τι μπορούν για να μην χρειαστεί να κριθούν υπάλληλοι και αντιδήμαρχοι.
Την προαναγγελία έκανε ο υπουργός, Θοδωρής Λιβάνιος, μιλώντας στη Βουλή κατά τη συζήτηση για τον Κρατικό Προϋπολογισμό του οικονομικού έτους 2025.
«Πρόκειται για ένα σύνθετο έργο, το οποίο θα έχει σχεδόν 800 διαφορετικά στοιχεία που αφορούν στους ΟΤΑ α’ και β’ βαθμού, αρκετά εκ των οποίων θα αντλούνται αυτόματα από διαλειτουργικότητες και από αυτά τα στοιχεία θα προκύψουν 109 δείκτες αξιολόγησης για τους Δήμους και 30 δείκτες για τις Περιφέρειες», υπογράμμισε ο κ. Λιβάνιος.
Αλλά χωρίς προσωπικό έλεγχο και αξιολόγηση με φυσική παρουσία, μπορεί να κριθεί η δουλειά σε οποιονδήποτε τομέα;
Εφημερίδα Συνείδηση