ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕυσυνείδηταΓκίζας υπέρ των αιτημάτων του Αγρινίου

Γκίζας υπέρ των αιτημάτων του Αγρινίου

Γκίζας υπέρ των αιτημάτων του Αγρινίου

Είθισται ο καθένας να ενδιαφέρεται μόνο για τα οίκου του και πέραν τούτου ουδέν. Ο Δήμαρχος Ναυπακτίας, Βασίλης Γκίζας, με την τοποθέτησή του στο συνέδριο, που έγινε στην Πάτρα για τον αθλητισμό, ξέφυγε από τα ειωθότα υποστηρίζοντας ενώπιον του υφυπουργού Αθλητισμού Λ. Αυγενάκη τα αιτήματα του Αγρινίου, όπως εκφράστηκαν από το Δήμαρχο Γ. Παπαναστασίου.

«Σε μεγάλες περιοχές, σε μεγάλα αστικά κέντρα, οφείλουμε να τους δώσουμε αυτά που δικαιούνται» είπε χαρακτηριστικά ο Β. Γκίζας καθώς τοποθετήθηκε στο συνέδριο αμέσως μετά το Γ. Παπαναστασίου.

Επιπλέον ο Β. Γκίζας εντυπωσίασε και τον ίδιο τον Λ. Αυγενάκη με την αναφορά του στο αναρριχητικό πεδίο της Βαράσοβας, όπου ο Δήμος Ναυπακτίας έχει ήδη δημοπρατήσει παρέμβαση μέσω του προγράμματος Leader. Θίγοντας το θέμα ότι το τεχνικό προσωπικό των Δήμων καλείται σε τέτοιες περιπτώσεις να αντιμετωπίσει θέματα που δεν τα γνωρίζει καλά. Ο ίδιος μάλιστα σημείωσε ότι ο Δήμος Ναυπακτίας αναζήτησε αλλού τεχνογνωσία, για να μπορέσει να προχωρήσει η συγκεκριμένη παρέμβαση. Το πρόβλημα αυτό παραδέχθηκε ο Λ. Αυγενάκης ότι ισχύει όχι μόνο για το προσωπικό των Δήμων, αλλά ακόμη και για το προσωπικό της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού που είναι συνηθισμένο να αντιμετωπίζει θέματα για τα δημοφιλή αθλήματα.

Εφημερίδα Συνείδηση

Will Smith: Αποκλείστηκε από τα Oscars για 10 χρόνια, για το χαστούκι στον Κρις Ροκ

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr