ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΓκέλα… περιωπής

Γκέλα… περιωπής

Η απόπειρα να συγκρίνει κανείς τις δυνατότητες του Ομήρου Νεοχωρίου απέναντι στον Αστέρα Ιτέας, ήταν και είναι μάταιη. Μεγάλη η διαφορά, μόνο που η ομάδα της Αιτωλοακαρνανίας δεν μπόρεσε να την μετουσιώσει σε βαθμολογικό ώφελος και έμεινε στο 0-0, ενώ σ’ αυτή την πρώτη αγωνιστική ο βασικός αντίπαλος για την άνοδο στη Γ΄Εθνική, η Άρτα,  πέρασε με 1-3 από το Καναλάκι.
Για το 0-0 «ευθύνονται» οι πολλές χαμένες ευκαιρίες του Ομήρου, πάνω από δέκα ήταν κλασσικές, αλλά όχι μόνον αυτές. Οι γηπεδούχοι δεν πήραν αυτά που περίμεναν από τους περισσότερους ποιοτικούς παίκτες τους, δεν ανταπεξήλθαν στα «τρικ» των φιλοξενούμενων που πέτυχαν να σπάνε το ρυθμό, αλλά έχουν και κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρονται για πεντακάθαρο πέναλτι στο 45΄, που θα άφηνε και με 10 παίκτες την Ιτέα. Μία ομάδα που κατέβαλε υπερπροσπάθεια και εντούτοις μόνο από τύχη απέφυγε την ήττα. Οι παίκτες του Αστέρα με το τέλος του αγώνα θύμιζαν ταξιδιώτες που…  περιπλανούνταν για μέρες στην έρημο. Αυτή ήταν η εικόνα, αλλά ο Όμηρος πήρε μόνο έναν βαθμό. Την Τετάρτη παίζει στην Άρτα, που με νίκη «ξεπλένει» την απώλεια του Σαββάτου και με ισοπαλία – υπό προϋποθέσεις – αντιστρέφει την κατάσταση μιας και ήταν μόλις η πρώτη αγωνιστική των μπαράζ.
ΟΜΗΡΟΣ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Λιαπίκος, Βαλτογιάννης Κ. (65΄ Σεραφίγγος), Κάκκος, Πασπαλιάρης, Αλεξόπουλος, Τσάμης (71΄ Φράγκος), Λαγός, Καλύβας, Κούσουλας (85΄ Γούργαρης), Αποστολίδης, Τσιφοπανόπουλος.
ΑΣΤΕΡΑΣ (Γιάννης Λύτρας): Αλεξανδρής, Σινγκούρ, Παπαγεωργίου, Μαυροφρύδης (71΄ Βελλής), Βάσος, Κέβιν (60΄ Τολκούτσης), Ιωάννου, Καλύβας (89΄ Χρόνης), Χαρδαλούπης, Τοπούζι, Πολυζωΐδης.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr