ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΓηροκομείο Αγρινίου: Διαψεύδει η Χριστιανική Ένωση τα περί κακοποίησης και παραμέλησης ηλικιωμένης

Γηροκομείο Αγρινίου: Διαψεύδει η Χριστιανική Ένωση τα περί κακοποίησης και παραμέλησης ηλικιωμένης

Γηροκομείο Αγρινίου: Διαψεύδει η Χριστιανική Ένωση τα περί κακοποίησης και παραμέλησης ηλικιωμένης

Ανυπόστατα χαρακτήρισε ο πρόεδρος της Χριστιανικής Ένωσης Αγρινίου Σπύρος Παπαθανασίου τα όσα γράφονται και λέγονται με αφορμή μήνυση συγγενούς για κακοποίηση και παραμέληση 93χρονης που φιλοξενήθηκε για βραχύ διάστημα στο Γηροκομείο Αγρινίου.

Η ηλικιωμένη,  με βάση την καταγγελία, φέρεται, μεταξύ άλλων, να έχει υποστεί βίαιη συμπεριφορά (χτυπήματα σε χέρια και ώμο) αλλά και να έχει τραυματιστεί σοβαρά στο ισχίο με αποτέλεσμα να χειρουργηθεί επειδή δεν είχαν ληφθεί τα απαιτούμενα μέτρα προστασίας και έπεσε  από το κρεβάτι.

Ο κ. Παπαθανασίου μιλώντας στο sinidisi.gr τόνισε ότι το Γηροκομείο της Χριστιανικής Ένωσης Αγρινίου προσφέρει με συνέπεια τις υπηρεσίες του σε όλους τους φιλοξενούμενους του, που ανέρχονται στους 80.

Ερωτηθείς σχετικά, σχολίασε ότι όλες οι πτυχές των καταγγελλομένων έχουν εξεταστεί με προσοχή και δεν προκύπτουν ευθύνες.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Αγρινίου όπου φέρεται να νοσηλεύθηκε η ηλικιωμένη δεν έχει λάβει κάποια πληροφόρηση για την υπόθεση και, μέχρι στιγμής, δεν έχει κληθεί να παραθέσει στοιχεία.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Το «καλό» και «συγκαταβατικό» παιδί και η ασταθής και βίαιη Καρολάιν

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr