ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑθλητικα ΝεαΓιοβάνοβιτς: «Η πορεία μας, μας οδήγησε φέτος σε μονοπάτια Παναθηναϊκού, σε μονοπάτια πρωταθλητισμού»

Γιοβάνοβιτς: «Η πορεία μας, μας οδήγησε φέτος σε μονοπάτια Παναθηναϊκού, σε μονοπάτια πρωταθλητισμού»

Γιοβάνοβιτς: «Η πορεία μας, μας οδήγησε φέτος σε μονοπάτια Παναθηναϊκού, σε μονοπάτια πρωταθλητισμού»

Ο Γιοβάνοβιτς μίλησε για τη διαφορά του περσινού Παναθηναϊκού με τη φετινή αγωνιστική περίοδο καθώς η ομάδα του παραμένει πρώτη στη Stoiximan Super League 1.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού με τον Παναιτωλικό με 2-0 στη Λεωφόρο είπε στη COSMOTE TV για:

Το ματς:

Μας χρειαζόταν υπομονή καθώς είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία καλά οργανωμένη ανασταλτικά ομάδα. Έπρεπε να έχουμε πολλή υπομονή. Έχουμε πολύ μεγάλη ανάγκη από τις νίκες και δεν είναι πολύ εύκολη η υπομονή. Νομίζω ακριβώς η υπομονή που είχαμε και στη διάρκεια του β’ ημιχρόνου και στην αρχή μας βοήθησε. Είχαμε καλο ρυθμό. Προσπαθήσαμε πολύ. Ήταν σημαντική νίκη.

Τη διαφορά με την περσινή σεζόν:

Τεράστια διαφορά. Το πρόβλημά μου είναι ότι εγώ το ξέρω. Ξέρω που ήμασταν και που είμαστε. Είναι τελείως διαφορετικοί στόχοι. Διαφορετική η πίεση. Αυτή η πορεία μας, μας οδήγησε φέτος σε μονοπάτια του Παναθηναϊκού. Σε μονοπάτια του πρωταθλητισμού. Είναι αλήθεια.

Μέσα σε αυτή τη διαδικασία θα έχει και παραπάνω στρες και άγχος. Η Λεωφόρος ήταν και σήμεερα γεμάτη και ο κόσμος πιστεύει στην ομάδα. Χαίρομαι για τους παίκτες μου που σήμερα βρισκόμαστε σε θέση οπου στα play offs θα κριθούν όλα και εμείς θα ψάχνουμε τη δική μας ευκαιρία.

gazzetta.gr 

Δεν έπεισε ο Παναιτωλικός… Ήττα με 2-0 από τον Παναθηναϊκό στην Αθήνα

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ