ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΓιορτή Αγάπης για τα παιδιά των ειδικών σχολείων

Γιορτή Αγάπης για τα παιδιά των ειδικών σχολείων

Σχεδόν 90 μαθητές απόλαυσαν την γιορτή που στήθηκε χθες γι αυτούς

Γιορτή Αγάπης

για τα παιδιά των ειδικών σχολείων

Χαρά, τραγούδι και δώρα για τα παιδιά των ειδικών σχολείων στο Αθλητικό-Προπονητικό Κέντρο Εmileon

 

Γιορτή Αγάπης διοργάνωσε η ομάδα του Παναιτωλικόυ και η διοίκηση του Αθλητικού Προπονητικού Κέντρου Emileon χθες το πρωί στους χώρους του Emileon για τους μαθητές του 1ου και του 2ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου, τους μαθητές του «Χαμόγελο του Παιδιού» του Ειδικού Δημοτικού Σχολείου της ΕΛΕΠΑΠ και του «Δημητρούκειο»  Ειδικού Σχολείου Μεσολογγίου.  Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας διένειμαν παιχνίδια και πολλά άλλα δώρα στα παιδιά, δώρα τα οποία ήταν χορηγία του πολυκαταστήματος «ΜΟΝ ΑΜΙ Α.Γουργολίτσας», ενώ μαθητές του Μουσικού Σχολείου Αγρινίου πλαισίωσαν την γιορτή αγάπης με μουσική και νότες.

Ο Πρόεδρος του Παναιτωλικού κ Φώτης Κωστούλας ευχαρίστησε για την προσφορά του στα παιδία τον κ Γοργολίτσα ενόψει των γιορτών, ενώ τόνισε την ανάγκη που υπάρχει ώστε τις γιορτινές αυτές μέρες να υπάρχει μεγαλύτερη αγάπη και ευαισθησία για τα άτομα με ειδικές ανάγκες, χωρίς να παραμελούνται όλο τον υπόλοιπο καιρό.

Ο κ Νίκος Σιαγώνας εκ μέρους του Emileon δήλωσε ότι η γιορτή αγάπης έχει ως στόχο να έρθουν σε επαφή τα παιδιά των ειδικών σχολείων της περιοχής με τους παίχτες της ομάδας τις ημέρες αυτές και παράλληλα να τους προσφερθεί μέσα από ευχάριστα παιχνίδια και τη μουσική χαρά. Ευχαρίστησε επίσης τα παιδιά και τους εκπαιδευτικούς του Μουσικού Σχολείου για την μουσική απόλαυση που προσέφεραν στην εκδήλωση, τα παιδία των ειδικών σχολείων που παρέστησαν στην εκδήλωση, τον κ Κωστούλα και τον κ Γουργολίτσα που προσέφερε τα δώρα των παιδιών.

Η πραγματοποίηση της εκδήλωσης οφείλεται στον κ Αλέξη Γουργολίτσα λόγω της πρωτοβουλίας του και στον κ Φώτη Κωστούλα λόγω της υλοποίησής της.

Κων/νος Χονδρός

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr