ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΑιτωλοακαρνανιαΑγρινιοΓιώργος Βαρεμένος- Υπερχείλιση της Λυσιμαχίας: «Οι κάτοικοι δεν έχουν πιά ζωή εκεί!»

Γιώργος Βαρεμένος- Υπερχείλιση της Λυσιμαχίας: «Οι κάτοικοι δεν έχουν πιά ζωή εκεί!»

Γιώργος Βαρεμένος- Υπερχείλιση της Λυσιμαχίας: «Οι κάτοικοι δεν έχουν πιά ζωή εκεί!»

Ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Βαρεμένος προέβη στην ακόλουθη δήλωση, κάνοντας λόγο για υπερχείλιση της λίμνης Λυσιμαχίας, τονίζοντας πως «οι κάτοικοι δεν έχουν πιά ζωή εκεί!».

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Γιώργος Βαρεμένος:

«Η εκκένωση των σπιτιών μετά την νέα υπερχείλιση της Λυσιμαχίας, έρχεται να υπογραμμίσει το σχεδόν ετήσιο δράμα των κατοίκων τους, που βλέπουν κάθε φορά τα σπίτια να βουλιάζουν στο νερό.

Το γεγονός ότι δεν λύνεται το θέμα της αποστράγγισης μέσω της Δ20 ή με οποιονδήποτε άλλον τρόπο, έχει πείσει τους κατοίκους ότι δεν έχουν πιά ζωή εκεί. Κάποιοι απ’ αυτούς θέτουν πλέον ανοιχτά το θέμα της μετεγκατάστασής τους, κάτι που ακούγεται λογικό από την στιγμή που οι αρμόδιοι δεν μπορούν, όπως φαίνεται, να λύσουν το πρόβλημα.

Δεν πρόκειται για πολυπληθή οικισμό, ώστε να καθιστά την λύση ανέφικτη. Σε κάθε περίπτωση, η Πολιτεία έχει την υποχρέωση, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, να δώσει μία ριζική λύση.

Δεν πάει άλλο».

«Αγρίνιο Μπορείς»: Η δημοτική αρχή όφειλε να έχει λάβει μέτρα προστασίας στο χώρο των καπναποθηκών Ηλιού

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ