ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΓιώργος Βαρεμένος: Υπάρχει στρατηγικό αδιέξοδο στον ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Βαρεμένος: Υπάρχει στρατηγικό αδιέξοδο στον ΣΥΡΙΖΑ

Γιώργος Βαρεμένος: Υπάρχει στρατηγικό αδιέξοδο στον ΣΥΡΙΖΑ

«Υπάρχει ένα στρατηγικό αδιέξοδο από την πλευρά του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από την πλευρά του συνόλου της αντιπολίτευσης. Αν τα πράγματα αφεθούν όπως είναι σήμερα, θα υπάρξει αναδιάταξη του πολιτικού σκηνικού», είπε, μιλώντας στο MEGA, ο Γιώργος Βαρεμένος, πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν έγινε εν μία νυκτί. Προηγήθηκαν δύο εκλογικές ήττες, μια οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ η οποία έχει φτάσει στα όριά της μέσω τάσεων οι οποίες ήταν κόμματα μέσα στο κόμμα.

Ο Τσίπρας ήταν ένας συνεκτικός ιστός του ΣΥΡΙΖΑ. Τον Κασσελάκη τον ψήφισε ένα μεγάλο τμήμα αυτών που πήγαν να ψηφίσουν, δεν τον ήξεραν, και τον ψήφισαν με το σκεπτικό ότι αφού ο Μητσοτάκης έφερε Αμερικανούς επικοινωνιολόγους και αυτό πέτυχε, άρα λοιπόν κάποιος άνθρωπος που να είναι καλός στην επικοινωνία, μπορεί να ρίξει τον Μητσοτάκη».

«Ο τρόπος που κινήθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ήταν οριακός», συμπλήρωσε, επισημαίνοντας πως «κάτι πρέπει να γίνει».

«Οι δημοσκοπήσεις δείχνουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ χάνει περισσότερο από τα αριστερά.

Οι μετακινήσεις αυτές ναι μεν έχουν μια ρευστότητα, αλλά μπορεί να γίνουν μόνιμο. Η χώρα δεν μπορεί να συνεχίσει χωρίς ισχυρή αντιπολίτευση».

«Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αγωνιστεί, που έχουν ματώσει, έχουν δώσει τα πάντα.

Πάνω από όλα ο χώρος αυτός είχε ένα ήθος, ήταν ταυτοτικό», είπε ο ίδιος.

«Από την πρώτη στιγμή είπα ότι η υπερέκθεση της προσωπικής ζωής ήταν γενναίο εκ μέρους του (σ.σ. του Κασσελάκη), και επαναστατικό που βγήκε και δήλωσε ότι αυτός είμαι, αλλά η γνώμη μου ήταν ως εκεί».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ