ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΓιώργος Βαρεμένος: Σχετικά με την κυβερνητική φιέστα για το αεροδρόμιο Καστελίου

Γιώργος Βαρεμένος: Σχετικά με την κυβερνητική φιέστα για το αεροδρόμιο Καστελίου

Γιώργος Βαρεμένος: Σχετικά με την κυβερνητική φιέστα για το αεροδρόμιο Καστελίου

Τελευταίο παράδειγμα πρωτοφανούς κοροϊδίας και δημιουργίας μιάς παράλληλης εικονικής πραγματικότητας, ήταν το χθεσινό στην Κρήτη. Η κυβέρνηση της ΝΔ παρέλαβε συμβασιοποιημένο το έργο του Καστελίου και ο Κυρ. Μητσοτάκης, μετά από 7 μήνες δικής του διακυβέρνησης, πήγε στην Κρήτη και μίλησε για “βάλτωμα”, ενώ εξήγγειλε ως δικά του επιτεύγματα τα ήδη δρομολογημένα από την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ. Με μόνη διαφορά το πλάνο του ιδίου με το μυστρί και κάποιους εκσκαφείς δίπλα, αλλά και τον αρμόδιο υπουργό να κάνει ένα δειλό βήμα αναγνώρισης της πραγματικότητας, μιλώντας για “λιθαράκι” του ΣΥΡΙΖΑ.
Αποδεικνύεται ότι το μόνο έργο που, μέχρι στιγμής, έχει να επιδείξει η κυβέρνηση της ΝΔ, είναι μια τεράστια βιομηχανία ψεύδους και εξαπάτησης. Κι από κοντά, οι θιασώτες της τρομοκρατικής μονοφωνίας να κατηγορούν ως τρομοκράτες αυτούς που, όπως η ΕΦΣΥΝ, δεν στοιχίζονται με τον γκρίζο στρατό τους.
Επειδή βρισκόμαστε μπροστά σε μια οργουελική κατάσταση, αξίζει να θυμηθούμε αυτό που έλεγε ο Τζώρτζ ‘Οργουελ: «Ελευθερία είναι να λές αυτό που δεν θέλουν ν’ ακούσουν οι άλλοι». Εν προκειμένω, να λές αυτό που δεν θέλουν ν’ ακούσουν οι σκαπανείς της πρακτικής της μονοφωνίας, αυτοί που θέλουν να επιβάλουν μια Σιδερένια Φτέρνα.
ΥΓ: Για τον ΒΟΑΚ, ο πρωθυπουργός εξήγγειλε την Προκήρυξη του έργου το 2021, ακυρώνοντας ο,τιδήποτε υπήρχε και την δυνατότητα να ξεκινούσε σύντομα το πολύπαθο έργο.

Δυτική Ελλάδα: Σοκαριστικό βίντεο από τον ξυλοδαρμό του 16χρονου

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ