ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ - Ειδήσεις, ΝέαΠολιτικα ΝεαΓιώργος Βαρεμένος: Παραμένει ο παιδοψυχίατρος – Νέα πλήγματα για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Γιώργος Βαρεμένος: Παραμένει ο παιδοψυχίατρος – Νέα πλήγματα για το Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Γιώργος Βαρεμένος: Παραμένει ο παιδοψυχίατρος – Νέα πλήγματα για το  Νοσοκομείο Μεσολογγίου

Μένει ο παιδοψυχίατρος που παραιτήθηκε φεύγουν όμως άλλοι γιατροί από το Νοσοκομείο Μεσολογγίου, όπως αναφέρει σε νέο κείμενό του ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ – Π.Σ. Γιώργος Βαρεμένος.

Τι επισημαίνει ο βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας για τα ζητήματα υγείας:

Τελικά, ο παραιτηθείς μοναδικός παιδοψυχίατρος στην Αιτωλοακαρνανία, θα παραμείνει στην θέση του, αφού η διοίκηση της 6 ης ΥΠΕ δέχθηκε το αίτημα του να μην κάνει εφημερίες και στο “Καραμανδάνειο” της Πάτρας. Πάλι καλά!

Την ίδια στιγμή όμως, συνεχίζεται η αποδυνάμωση του Νοσοκομείου Μεσολογγίου, στα πλαίσια της περαιτέρω ραγδαίας υποβάθμισης των Δημόσιων Υγειονομικών Μονάδων της Αιτωλοακαρνανίας. Χειρουργός
αποχώρησε επειδή επέλεξε άλλο νοσοκομείο, ενώ άλλος ένας χειρουργός, στον οποίο είχε δοθεί 6μηνη παράταση, ειδοποιήθηκε ότι παύει η παράταση ενώ δεν είχε συμπληρώσει καν τον ένα μήνα. Μείνε σήμερα – φύγε αύριο, την στιγμή που τον Δεκέμβριο αναμένεται να αποχωρήσει ο διευθυντής αναισθησιολόγος και θα απομείνει μία μετακινούμενη από το Αγρίνιο γιατρός.

Παραξηλώθηκε το υγειονομικό πουλόβερ στην Αιτωλοακαρνανία, αλλά για τους υπευθύνους πέρα βρέχει.

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ