ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΟ Γιώργος Βαρεμένος για εσωκομματικές ΣΥΡΙΖΑ: “Να μη διαψεύσουμε τις προσδοκίες των πολιτών”

Ο Γιώργος Βαρεμένος για εσωκομματικές ΣΥΡΙΖΑ: “Να μη διαψεύσουμε τις προσδοκίες των πολιτών”

Ο Γιώργος Βαρεμένος για εσωκομματικές ΣΥΡΙΖΑ: “Να μη διαψεύσουμε τις προσδοκίες των πολιτών”

Ο Γιώργος Βαρεμένος επισημαίνει την ανάγκη να μη διαψευστούν οι προσδοκίες των πολιτών που συμμετείχαν στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία.

Σε δήλωσή του, ο βουλευτής Αιτωλοκαρνανίας σημειώνει ακόμα ότι ο δρόμος για την αναγέννηση της Ελλάδας περνάει  μέσα από την αναζωογόνηση της πολιτικής.

Ολόκληρη η δήλωση

Ήταν μεγάλη μου χαρά η άμεση επαφή με χιλιάδες πολίτες που έσπευσαν να πλαισιώσουν την νέα προσπάθεια του ΣΥΡΙΖΑ για αναβάθμιση και αναβάπτιση της προσπάθειας για την μεγάλη αλλαγή. Η αγωνία μου μία: να μην διαψεύσουμε τις προσδοκίες τους.

Νοιώθω δικαίωση, γιατί αυτό για το οποίο προσπάθησα έγινε πραγματικότητα: η εκλογή, δηλαδή, στην Κεντρική Επιτροπή, τόσο παλαιών αγωνιστών όσο και νεοεισερχομένων, που έχουν όρεξη για συμμετοχή και δράση. Αυτοί είναι που πρώτευσαν στην Αιτωλοακαρνανία και περίμεναν να δουν τα επίσημα αποτελέσματα για να ευχαριστήσουν τα μέλη.

Τα μέλη που συνέρευσαν για να ψηφίσουν, μας υπέδειξαν ότι ο δρόμος για την αναγέννηση της Ελλάδας μέσα από την αναζωογόνηση της πολιτικής, πρέπει να οδηγήσει μακρυά από την λογική ιδιοτελών μηχανισμών και νοοτροπιών, αυτών δηλ. που καταδίκασαν την χώρα σε πολύπλευρη χρεωκοπία.

Ναι στις ιδέες, τα προγράμματα και την ανιδιοτελή δράση!

Αγρίνιο: Εκπαιδευτική δράση της “ΔΡΩ” για τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων 2022

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ