Γιώργος Τσαλίκης: «Έχουμε ρίξει απίστευτο καυγά με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου...»

Ο Γιώργος Τσαλίκης κάθισε τον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για το πόσο έντονος ήταν από το…

tsalikis

Ο Γιώργος Τσαλίκης κάθισε τον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Καθαράς Δευτέρας. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης μίλησε για το πόσο έντονος ήταν από το ξεκίνημα της καριέρας του και τον καυγά που είχε ρίξει με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

«Μου αρέσει ο καναπές, όχι σαν χρώμα. Αυτό που έρχονται όλοι στον καναπέ σας είναι ο επικίνδυνος καναπές. Έχω αποφασίσει να μη μιλώ και καθόλου γιατί δεν χρειάζεται. Όλοι μιλάνε. Όταν είναι να μιλήσω, θα επιλέξω που θα εμφανιστώ και να νιώσω αυτήν την ελευθερία ότι μπορώ να πω αυτά που σκέφτομαι. Τι να κρατηθώ ρε εσύ;» ανέφερε ο Γιώργος Τσαλίκης.

«Δεν θυμάσαι στο ξεκίνημά μου; Έχουμε ρίξει με την Νάνσυ απίστευτο καυγά στα γραφεία του Κωστόπουλου. Έτσι ήμουν από μικρός, έλεγα την άποψή μου και τη γνώμη μου. Όταν είσαι μικρός, σε θεωρούν ότι είσαι Prίστας και να τα έχει με όλους καλά και όταν μεγαλώνεις -έχω 25 χρόνια στη δισκογραφία- λένε ότι ο Γιώργος Τσαλίκης είναι αυτός» συνέχισε ο Γιώργος Τσαλίκης.

Πηγή: zappit.gr