ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΕλλαδαΓιώργος Τράγκας: To τελευταίο “αντίο” από συγγενείς, φίλους και άτομα του δημοσιογραφικού χώρου

Γιώργος Τράγκας: To τελευταίο “αντίο” από συγγενείς, φίλους και άτομα του δημοσιογραφικού χώρου

Γιώργος Τράγκας: To τελευταίο “αντίο” από συγγενείς, φίλους και άτομα του δημοσιογραφικού χώρου

Συγγενείς, φίλοι και άτομα από το δημοσιογραφικό χώρο κατέφθαναν στην Παναγία την Ελευθερώτρια στην Κηφισιά για να πουν το τελευταίο “αντίο” στον Γιώργο Τράγκα.

Η σύζυγός του, μαυροφορεμένη έφθασε λίγο μετά τις 12.00 στην εκκλησία συνοδευόμενη από μέλη της οικογένειάς της προκειμένου να παρευρεθεί στην εξόδιο ακολουθία του συζύγου της. Εμφανώς ταλαιπωρημένη από την περιπέτειά της από τον κορωνοϊό πέρασε την πόρτα της εκκλησίας μη μπορώντας να πιστέψει πως από τη μια στιγμή στην άλλη έχασε από κοντά της, το στήριγμά της.

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλικία 72 ετών ο Γιώργος Τράγκας το πρωί της Τρίτης, έχοντας δώσει μάχη με τον κορωνοϊο, όντας ανεμβολίαστος, στην ΜΕΘ του νοσοκομείου Σωτηρία. Ο γνωστός δημοσιογράφος, είχε μπει σε μηχάνημα τεχνητού νεφρού καθώς επιδεινώθηκε και η νεφρική του λειτουργία. Είχε μια καρδιακή επιπλοκή η οποία οδήγησε και στη διασωλήνωση, προκάλεσε πνευμονικό οίδημα με αποτέλεσμα να χρειαστεί τοποθέτηση στεντ. Τελικά δεν άντεξε με αποτέλεσμα να καταλήξει τα ξημερώματα της Τρίτης.

Με την κηδεία του, κλείνει με θλιβερό τρόπο ο κύκλος βίου και πολιτείας του Γιώργου Τράγκα. Ενός δημοσίου προσώπου το οποίο, είτε υπό την ιδιότητα του δημοσιογράφου/εκδότη κ.λπ. είτε εσχάτως ως κομματάρχη, προσπαθούσε να ταράζει με κάθε τρόπο τα ύδατα της εγχώριας δημόσιας ζωής. Το τελευταίο και ίσως πιο φιλόδοξο από οποιοδήποτε άλλο εγχείρημά του ήταν το Κίνημα «Ελεύθεροι άνθρωποι», ένας πολιτικός φορέας που εξ υπαρχής προοριζόταν να λειτουργεί προσωποπαγώς, σαν «το κόμμα του Τράγκα».

 

Πηγή / Φωτογραφίες: protothema.gr

ΕΠΑΜ για Γιώργο Τράγκα: “Βλέπει” συμπεριφορά σκύλευσης απέναντι σε έναν νεκρό

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr