Γιώργος Σταμάτης: Η υποψηφιότητα της ΝΔ που κερδίζει με το ήθος του και τον πολιτικό του λόγο (εικόνες)

Στο γεμάτο από ένθερμους υποστηρικτές café metro ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Σταμάτης, πραγματοποίησε απόψε την προεκλογική του ομιλία στο Αγρίνιο.

stamatis

Στο γεμάτο από ένθερμους υποστηρικτές café metro ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας Γιώργος Σταμάτης, πραγματοποίησε απόψε την προεκλογική του ομιλία στο Αγρίνιο.

Με σύνθημα «Μπροστά, Ισχυρά» ο Γιώργος Σταμάτης στο πλαίσιο της ομιλίας του κατά την αποψινή συγκέντρωση αναφέρθηκε στα ζητήματα που του θέτουν οι πολίτες με έμφαση στα προβλήματα των αγροτών και των κτηνοτρόφων, όπως το κόστος παραγωγής, οι τιμές πώλησης των προϊόντων και το αρδευτικό.

Στην συγκέντρωση του Αγρινίου τον νεαρό πολιτικό, που συνεχώς κερδίζει τις εντυπώσεις στις περιοδείες του στην Αιτωλοακαρνανία μέσα από τον μεστό πολιτικό λόγο του και το ήθος του, προλόγισε ο πατέρας του, πρώην Νομάρχης και Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, Δημήτρης Σταμάτης.

Ο Γιώργος Σταμάτης κατά την ομιλία του επέκρινε το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ εκτιμώντας ότι δεν έχει ρεαλιστική βάση, κατηγόρησε επίσης τον Αλέξη Τσίπρα για αναξιοπιστία και κάλεσε το εκλογικό σώμα να επαναβεβαιώσει την εμπιστοσύνη του στο κόμμα της ΝΔ.

Απευθυνόμενος σε όλους και κυρίως στους νέους ανθρώπους τους ζήτησε να μην απέχουν από τις εκλογές και να προσέλθουν στις κάλπες με σύνεση, έχοντας αξιολογήσει το πρόγραμμα κάθε κόμματος. Γενικότερα, τους κάλεσε να συμμετάσχουν στα κοινά, με τον έναν ή τον άλλο τρόπο, γιατί έτσι θα πάρουν την πολιτική ζωή του τόπου στα χέρια τους.

 

Πυρετώδεις οι προετοιμασίες στην Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας για τις εκλογές (εικόνες)