ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΠολιτικα ΝεαΓιώργος Σταμάτης: “Οι πολίτες έστειλαν ένα πρωτόγνωρα καθαρό μήνυμα επικρότησης του μέχρι σήμερα κυβερνητικού έργου”

Γιώργος Σταμάτης: “Οι πολίτες έστειλαν ένα πρωτόγνωρα καθαρό μήνυμα επικρότησης του μέχρι σήμερα κυβερνητικού έργου”

Γιώργος Σταμάτης: “Οι πολίτες έστειλαν ένα πρωτόγνωρα καθαρό μήνυμα επικρότησης του μέχρι σήμερα κυβερνητικού έργου”

Ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία Γιώργος Σταμάτης σε ανάρτησή του στα social media έγραψε το δικό του πολίτικό μήνυμα για την εκλογική κούρσα της 21ης Μάϊου. 

Το μήνυμα του κ. Σταμάτη έχει ως εξής:   

Οι εθνικές εκλογές ολοκληρώθηκαν με μια τεράστια επιτυχία της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Οι πολίτες έστειλαν ένα πρωτόγνωρα καθαρό μήνυμα επικρότησης του μέχρι σήμερα κυβερνητικού έργου, αλλά και εμπιστοσύνης στο κυβερνητικό πρόγραμμα της επόμενης τετραετίας. Ταυτόχρονα, με εξίσου ηχηρό τρόπο, καταδίκασαν μια τακτική στείρας αντιπολίτευσης, τοξικότητας και απουσίας προγραμματικών θέσεων από μεριάς της αξιωματικής αντιπολίτευσης του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ.

Θεωρώ τεράστια τιμή μου που αποτέλεσα μέρος αυτής της σημαντικής εκλογικής προσπάθειας. Προσπάθησα με όλες μου τις δυνάμεις να εκπληρώσω το καθήκον μου ώστε, μέσα σε έναν εκλογικό αγώνα μόλις λίγων εβδομάδων, να προσθέσω ένα μικρό λιθαράκι στο οικοδόμημα της μεγάλης νίκης της παράταξής μας.

Επιθυμώ να ευχαριστήσω με τον πιο θερμό τρόπο τους πλέον των 4000 Αιτωλοακαρνάνες συμπολίτες μου, που τίμησαν την υποψηφιότητά μου. Σε καθεμιά και καθέναν από εσάς δεσμεύομαι – ως ελάχιστη ανταπόδοση – να συνεχίσω να αγωνίζομαι ανιδιοτελώς για την παράταξη και μέσα από αυτήν για την ιδιαίτερη πατρίδα μας, την Αιτωλοακαρνανία.

Ακόμη, θα ήθελα να συγχαρώ τους εκλεκτούς συνυποψηφίους μου Μάριο Σαλμα, Θανάση Παπαθανάση και Κώστα Καραγκουνη για την εκλογή τους και την κατάκτηση ισάριθμων βουλευτικών εδρών, και να τους ευχηθώ από καρδιάς ευδόκιμη και παραγωγική θητεία!

Τέλος, με όλη τη δύναμη της φωνής μου, θέλω να σας καλέσω να συνεχίσουμε τον αγώνα ενόψει της διαφαινόμενης δεύτερης εκλογικής αναμέτρησης, ούτως ώστε να εξασφαλιστεί η επανεκλογή με ισχυρή αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας ως κυβέρνησης και του Κυριάκου Μητσοτάκη ως πρωθυπουργού της Ελλάδας, προκειμένου να συνεχιστεί απρόσκοπτα η αναπτυξιακή πορεία της χώρας μας!

Η Τζίνα Οικονόμου κέρδισε τη μονοεδρική της Ευρυτανίας

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ