ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑιτωλοακαρνανιαΓιώργος Σολτάτος σε Λιβανό και Φαρμάκη: Αδίκως “κουραστήκατε” να συντάξετε τις επιστολές προς τον κ. Σκρέκα για την άρδευση

Γιώργος Σολτάτος σε Λιβανό και Φαρμάκη: Αδίκως “κουραστήκατε” να συντάξετε τις επιστολές προς τον κ. Σκρέκα για την άρδευση

Γιώργος Σολτάτος σε Λιβανό και Φαρμάκη: Αδίκως “κουραστήκατε” να συντάξετε τις επιστολές προς τον κ. Σκρέκα για την άρδευση

Ανοικτή επιστολή προς τον βουλευτή της ΝΔ Σπήλιο Λιβανό και τον περιφερειάρχη Νεκτάριο Φαρμάκη δημοσιοποίησε ο πρώην νομαρχιακός και περιφερειακός σύμβουλος Γιώργος Σολτάτος με αφορμή δικές τους επιστολές προς τον υπουργό Περιβάλλοντος  για το μείζον ζήτημα της άρδευσης.

Στο κείμενο που συνέταξε και με την ιδιότητα και του αντιπροσώπου ΤΟΕΒ Παραβόλας ο Γιώργος Σολτάτος ασκεί κριτική για τη μη αντιμετώπιση του ζητήματος που απασχολεί έντονα τον αγροτικό κόσμο και ο ίδιος είχε θίξει προτείνοντας συγκεκριμένες λύσεις.

Υπενθυμίζει δε ότι ο κ. Σκρέκας όντας βουλευτής της αντιπολίτευσης. μαζί με άλλους συναδέλφους του είχαν υποβάλει σχετική ερώτηση στους αρμόδιους υπουργούς για το θέμα το 2018!

 

Ο Γιώργος Σολτάτος

Η ανοικτή επιστολή

Αξιότιμε Βουλευτά κ. Λιβανέ!

Αξιότιμε Περιφερειάρχη κ Φαρμάκη!

Θεωρώ υποχρέωσή μου να σας ευχαριστήσω, για την ταχύτατη ενεργοποίησή σας, προκειμένου να επιλυθούν τα προβλήματα των αγροτών του Νομού μας και ειδικότερα το θέμα της άρδευσης, με τις επιστολές που αποστείλατε στον κ. Σκρέκα (Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας)!

Ελπίζω να μην επιλυθούν αυτά απλά μέχρι τις…..εκλογές!

Βέβαια δεν δείξατε καμία σπουδή όταν ένας εκλεγμένος Αντιπρόσωπος του ΤΟΕΒ (εν προκειμένω η αφεντιά μου), σας ενημέρωσε με επιστολή, από την 26η Γενάρη του 2022 για τα προβλήματα, αναλυτικά και για τις προτεινόμενες λύσεις.

Παρομοίως και όταν με σχετικό δημοσίευμα, της 31ης Μάρτη του ίδιου χρόνου, με ίδιο περιεχόμενο, για τρεις σημαντικούς κατά την γνώμη μου λόγους:

Ο πρώτος γιατί απείχαν πολύ οι εκλογές και δεν υπήρχε λόγος “ενδιαφέροντος”!

Ο δεύτερος γιατί ο συντάκτης (Αντιπρόσωπος των αγροτών), σας είναι γνωστός για τις πολιτικές του απόψεις και οι οποίες σας είναι αδιάφορες , για να μην πω “εχθρικές “, προς τις δικές σας!

Ο τρίτος γιατί οι δικές σας πολιτικές στοχεύουν στην ιδιωτικοποίηση των νερών, πράγμα που επιβεβαιώθηκε με την πρόσφατη ψήφιση του σχετικού Νόμου!

Φαίνεται όμως ότι πλησιάζει ο χρόνος που ” θα φέρει ο Βλάχος το τυρί “, όπως λέει ο Λαός μας και έτσι “δραστηριοποιηθήκατε δυναμικά ” δια.. ..επιστολής!

Όμως και εδώ κάνατε κάποιο λάθος!

Γράψατε στον κ. Υπουργό επιστολές, τονίζοντας το θέμα, ενώ θα μπορούσατε απλά να του υπενθυμίσετε  την σχετική ερώτηση που ο ίδιος (μαζί με άλλους 26 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας), υπέβαλε την 18η Μάη 2018 στους τότε υπουργούς και την οποία σας επισυνάπτω.

Το κείμενο είναι σχεδόν το ίδιο με αυτό των δικών σας επιστολών και αδίκως “κουραστήκατε” να τις συντάξετε!

Κατά τα άλλα ελπίζω να γλιτώσουμε από την πλημμύρα του ΥΔΩΡ 2.0, που οσονούπω θα κατακλήσει και τον Νομό μας!

Αγρίνιο 28 Μάρτη 2023

Γιώργος Β. Σολτάτος

Αντιπρόσωπος ΤΟΕΒ ΠΑΡΑΒΟΛΑΣ.

Πρώην Νομαρχιακός και Περιφερειακός Σύμβουλος

 

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ