ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΓιώργος Παρτσαλάκης – Τάσος Χαλκιάς: Ξέσπασαν σε λυγμούς για την Κάτια Νικολαΐδου (vid)

Γιώργος Παρτσαλάκης – Τάσος Χαλκιάς: Ξέσπασαν σε λυγμούς για την Κάτια Νικολαΐδου (vid)

Γιώργος Παρτσαλάκης – Τάσος Χαλκιάς: Ξέσπασαν σε λυγμούς για την Κάτια Νικολαΐδου (vid)

«Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ, είμαι πολύ πικραμένος» – «Εύχομαι εκεί στο άγνωστο να βρει κάτι καλύτερο από εδώ» ανέφεραν οι ηθοποιοί

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης και ο Τάσος Χαλκιάς μιλώντας για τον θάνατο της Κάτιας Νικολαΐδου στο «Πρωινό» ξέσπασαν σε κλάματα.

Οι τρεις ηθοποιοί συνεργάστηκαν στη σειρά «Θα σε δω στο πλοίο», που προβλήθηκε στον Alpha τις σεζόν 2000-2002.

Αρχικά, ο Γιώργος Παρτσαλάκης δήλωσε: «Πραγματικά συγκλονίστηκα γιατί δουλέψαμε μαζί σε μια σειρά που περάσαμε υπέροχα. Μια σειρά όπου την αγάπησε ο κόσμος. Ένα κορίτσι λαμπερό, αισιόδοξο, τρυφερό, ευγενικό, ταλαντούχο. Πραγματικά είχαμε μια πάρα πολύ ωραία σχέση».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 01:57

Στη συνέχεια πρόσθεσε συγκινημένος: «Την αγαπούσα πραγματικά. Αυτή η αγάπη ας τη συνοδεύει σε αυτό το ταξίδι που κάνει. Να ‘ναι καλά εκεί γιατί πέρασε πολλά, αλλά τα πέρασε λεβέντικα, με αξιοπρέπεια, με φοβερή δύναμη και πραγματικά τη θαύμαζα για όλο αυτό που πέρασε. Κάτια μου γλυκιά, καλό ταξίδι ομορφιά μου. Ήταν σαν κόρη μου, πραγματικά και έξω απ’ τη δουλειά όταν δύο άνθρωποι είναι κύριοι και κυρίες, γιατί ήταν μια κυρία, ένα φοβερό ευγενικό παιδί και ταλαντούχο και… Έχω συγκινηθεί πάρα πολύ, είμαι πολύ πικραμένος. Γιατί να κάνει τέτοια λάθη ο Θεός και να παίρνει ανθρώπους σε λάθος ώρα; Δεν καταλαβαίνω, δεν καταλαβαίνω».

Με τη σειρά του, ο Τάσος Χαλκιάς είπε: «Ήταν ένα πολύ αγαπημένο πλάσμα που θα λείψει από όλο το θέατρο. Δεν υπάρχει κανείς να πει κάτι αρνητικό για την Κάτια Νικολαΐδου. Ήταν αξιοπρεπής, θαρραλέα, εργατική, όμορφη… αλλά από πολύ νωρίς άρχισε να ταλαιπωρείται από αυτή την αρρώστια και ήρθε η ώρα να φύγει».

Και έπειτα ξέσπασε σε δάκρυα και ανέφερε: «Καλό ταξίδι να έχει, την αποχαιρετώ μέσα από την ψυχή μου. Και εύχομαι εκεί στο άγνωστο να βρει κάτι καλύτερο από εδώ…».

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ