ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΑυτοδιοικητικές Εκλογές 2023Γιώργος Παπαναστασίου: Ζαφείρης, Νταβαρίνος και Τσέπας στο ψηφοδέλτιό του

Γιώργος Παπαναστασίου: Ζαφείρης, Νταβαρίνος και Τσέπας στο ψηφοδέλτιό του

Γιώργος Παπαναστασίου: Ζαφείρης, Νταβαρίνος και Τσέπας στο ψηφοδέλτιό του

Νέες υποψηφιότητες ανακοίνωσε ο Γιώργος Παπαναστασίου. Υποψήφιοι με το Συνδυασμό «Αγρίνιο – Νέα αρχή – Τόπος να ζεις» είναι οι : Στέργιος Tσέπας, Κώστας Νταβαρίνος και Κοσμάς Ζαφείρης.

«O Στέργιος Tσέπας είναι συνταξιούχος δημόσιος υπάλληλος και πατέρας τριών παιδιών με μεγάλο ενδιαφέρον για την Τοπική Αυτοδιοίκηση. Ο Στέργιος καταθέτει την εμπειρία και τη διάθεση να εργαστεί μαζί με την ομάδα μας για το Αγρίνιο που αξίζουμε. Συνεχίζουμε μαζί», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Παπαναστασίου.

«O Κοσμάς Ζαφείρης είναι δημόσιος υπάλληλος και πατέρας 6 παιδιών. Συμμετέχει στο Συνδυασμό «Αγρίνιο – Νέα αρχή – Τόπος να ζεις» με πίστη στις δυνάμεις και το όραμα που μας ενώνει για τον τόπο μας. Συνεχίζουμε μαζί για το Αγρίνιο! Καλή δύναμη Κοσμά».

«Ο Κώστας Νταβαρίνος είναι συνταξιούχος αστυνομικός και πολύτεκνος πατέρας. Ο Κώστας συστρατεύεται με την ομάδα του Συνδυασμού «Αγρίνιο – Νέα αρχή – Τόπος να ζεις» με βαθιά πίστη στις προοπτικές και τις δυνατότητες του τόπου μας. Συνεχίζουμε μαζί για το Αγρίνιο! Καλή δύναμη Κώστα».

Περιφερειακές εκλογές 2023: Παραιτήθηκε από υφυπουργός Εθνικής Άμυνας ο Χαρδαλιάς

ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ
Χαριλάου Τρικούπη 26
30131 Αγρίνιο, GR
Τηλ: +30-2641039410
Email: info@sinidisi.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ