ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΓιώργος Λιάνης: “Ο Γιώργος Νταλάρας έχει κάνει τα λάθη του, αλλά έχει δικαίωμα να μιλάει”

Γιώργος Λιάνης: “Ο Γιώργος Νταλάρας έχει κάνει τα λάθη του, αλλά έχει δικαίωμα να μιλάει”

Γιώργος Λιάνης: “Ο Γιώργος Νταλάρας έχει κάνει τα λάθη του, αλλά έχει δικαίωμα να μιλάει”

“Ο Γιώργος Νταλάρας και οι φωτισμένοι καλλιτέχνες, έχουν κάτι περισσότερο από εμάς να μιλάνε, μέχρι που φαντάζονται τον εαυτό τους σαν αναμορφωτές”.

Ο Γιώργος Λιάνης έδωσε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Θανάση Πάτρα και την εκπομπή Mega Καλημέρα. Σημαντικό ήταν το απόσπασμα της κουβέντας τους σχετικά με τον Γιώργο Νταλάρα και το ξέσπασμα του τραγουδιστή κατά των δημοσιογράφων.

«Ο Γιώργος Νταλάρας και οι φωτισμένοι καλλιτέχνες, έχουν κάτι περισσότερο από εμάς να μιλάνε, μέχρι που φαντάζονται τον εαυτό τους σαν αναμορφωτές. Είχαμε τέτοιες περιπτώσεις μεγαθήρια, ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Γιάννης Τσαρούχης, ο Μάνος Χατζηδάκης, ο Διονύσης Σαββόπουλος.

Ο Γιώργος Νταλάρας είναι ένας ιδιόρρυθμος άνθρωπος που δεν μπορείς να του αφαιρέσεις ένα πράγμα, ότι τα κατέκτησε όλα μόνος του. Ξεκίνησε από τα 17 και είναι ο πιο εργατικός Έλληνας τραγουδιστής που έχω γνωρίσει. Έχει κάνει τα λάθη του, αλλά έχει δικαίωμα να μιλάει και οι δημοσιογράφοι έχουν το δικαίωμα να κάνουν ερωτήσεις με την ευπρέπεια που αρμόζει και τους κώδικες που έχει το επάγγελμά μας, που είναι άγραφοι. Ο Νταλάρας έχει έναν βράχο μέσα του και απάντησε στους δημοσιογράφους με τη γλώσσα που δεν μας ταιριάζει, αλλά φταίμε και οι δημοσιογράφοι», είπε ο Γιώργος Λιάνης.

Ο Γιώργος Λιάνης απάντησε και για το νομοσχέδιο σχετικά με τον γάμο μεταξύ ομοφύλων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Θα ψήφιζα τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών αν ήμουν βουλευτής, θα εξέφραζα όμως και τις επιφυλάξεις μου.

Πηγή: zappit.gr

τελευταια νεα →

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ