ΣΥΝΕΙΔΗΣΗLifestyleΓιώργος Λαμπάτος – Καταρρακωμένος επέστρεψε σπίτι του: “Παρακαλώ τον Μάρκο Σεφερλή να κάνει ανάκληση”

Γιώργος Λαμπάτος – Καταρρακωμένος επέστρεψε σπίτι του: “Παρακαλώ τον Μάρκο Σεφερλή να κάνει ανάκληση”

Γιώργος Λαμπάτος – Καταρρακωμένος επέστρεψε σπίτι του: “Παρακαλώ τον Μάρκο Σεφερλή να κάνει ανάκληση”

“Για εκείνον δεν είναι τίποτα τα 3 ή τα 5 κατοστάρικα, για μένα όμως είναι” ομολογεί ο Γιώργος Λαμπάτος.

Ο Γιώργος Λαμπάτος επέστρεψε στο σπίτι του μετά την περιπέτεια που αντιμετώπισε με την υγεία του και η κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα ήταν εκεί. Μάλιστα, ο γνωστός ηθοποιός εξέφρασε για μια ακόμα φορά, στη δημοσιογράφο Μαρία Βλάχου, το μεγάλο του παράπονο προς τον Μάρκο Σεφερλή.

Ειδικότερα, ο Γιώργος Λαμπάτος εξομολογήθηκε πως «έφτασα μέχρι το έσχατο σημείο, όπως σας το είχα πει άλλωστε. Εσείς με προλάβατε πριν από τον γκρεμό. Τώρα, αφού κατάφερα πλέον να γυρίσω στο σπίτι μου και να είμαι καλά, όπως μπορείτε να δείτε και γύρω σας έχουν αρχίσει να αλλάζουν ήδη τα πράγματα».

«Πέρασα πολύ πόνο. Πέρα από τον ψυχικό πόνο ήταν μεγάλος και ο σωματικός πόνος. Περίμενα το ΕΚΑΒ για να μην πληρώσω, γιατί δεν έχω 50 ευρώ να δώσω ιδιωτικό ασθενοφόρο. Αναγκαστήκαμε να έρθουμε σαν τσουβάλια, έφερα τους φίλους μου να πάρουν το εξιτήριο μου γιατί ήμουν με αίματα και βαμβάκια και ορούς. Στο ταξί ήμουν ξαπλωμένος σαν σακί, αλλά σκέφτηκα πως έπρεπε να γίνει όλο αυτό και να φτάσω μέχρι εκεί».

«Είναι το μόνο μελανό σημείο αυτή τη στιγμή για να μπορέσω να ξαναρχίσω την καινούργια μου ζωή και να ορθοποδήσω. Θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον Μάρκο Σεφερλή γιατί εγώ δεν έχω τίποτα μαζί του. Είπα κάποια λόγια τα οποία ήταν μια κραυγή απελπισίας ώστε να τους τονίσω ότι και γω είμαι εδώ πέρα. Σαν παράπονο ήταν. Ούτε περίμενα ότι θα φτάσει εκεί η ιστορία ούτε έχω κανένα θέμα αυτή τη στιγμή με τον Μάρκο» προσθέτει ο Γιώργος Λαμπάτος, με μάτια κλαμένα, στην κάμερα του Alpha.

«Τον παρακαλώ να κάνει ανάκληση αυτού του θέματος γιατί εκείνος δεν τα παίρνει όλα αυτά λεφτά, τα αφήνει εκεί πέρα αλλά δεν τα παίρνω και γω. Για εκείνον δεν είναι τίποτα τα 3 ή τα 5 κατοστάρικα, για μένα όμως είναι. Κανένας δεν είναι που δεν έχει κάνει λάθη, όπως και γω έχω κάνει λάθη στη ζωή μου».

Πηγή: zappit.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ